Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het VK lanceert een studie voor de derde dosis van het vaccin

2.886 volledig gevaccineerde vrijwilligers zullen in juni deelnemen aan een onderzoek van de Engelse Public Health Service om de immuunrespons op de derde injectie te onderzoeken.

Op woensdag 19 mei lanceerde de Britse regering klinische proeven, gepresenteerd als de eerste in hun soort ter wereld, met betrekking tot de immuunrespons als gevolg van een derde dosis van het Covid-19-vaccin met als doel een terugtrekkingscampagne in het Verenigd Koninkrijk. , waar het Indiase alternatief vordert.

Het Verenigd Koninkrijk, het zwaarst getroffen land van Europa, met bijna 128.000 doden, heeft een opmerkelijke verbetering van zijn gezondheid gezien na een lange en strikte overwintering van de opsluiting en een massale vaccinatiecampagne.

Om vooruitgang te boeken, zijn de autoriteiten van plan om in de herfst een boostercampagne te lanceren, na klinische onderzoeken naar de immuunrespons als gevolg van een derde dosis van het vaccin. De NHS-studie, waaraan 2.886 volledig gevaccineerde vrijwilligers deelnamen, zal de effecten van zeven verschillende vaccins onderzoeken: Oxford / AstraZeneca, Pfizer / Bio-in-Tech, Moderna, Novavax, Valneva, Janssen en Corivac. Met 19,3 miljoen pond (22,4 miljoen euro) aan overheidsfinanciering gaat het in juni van start en in september worden de eerste resultaten verwacht.

Boris Johnson werd beschuldigd van het uitstellen van de actie tegen de Indiase invaller

De regering hoopt met vaccinatie de epidemie voor te blijven. Omdat het land steeds verder wordt ontmanteld, met bars, culturele locaties en stadions die maandag weer opengaan, baart de snelle progressie van de aanvankelijk ingestelde variabele in India zorgen. Volgens gezondheidssecretaris Matt Hancock zijn tot dusver 2.967 gevallen geïdentificeerd die verband houden met de meest besmettelijke B1.617.2-variant in het VK, voornamelijk in het noordwesten van Engeland en Londen, een stijging van bijna 30% sinds maandag.

READ  Zaterdag hebben de eerste kiezers uit binnen- en buitenland hun stem uitgebracht

De regering wordt beschuldigd van het uitstellen van de aanscherping van de reisbeperkingen vanuit India in april, toen premier Boris Johnson een reis naar New Delhi aan het plannen was. Dit officiële bezoek werd uiteindelijk afgelast in het licht van de nieuwe golf van besmettingen in India waaraan uiteindelijk werd toegevoegdDe rode lijst“Uit het Verenigd Koninkrijk. Passagiers die vanaf deze bestemmingen aankomen, moeten op eigen kosten een hotelquarantaine voltooien, voor een bedrag van 1.750 pond (ongeveer 2.000 euro). Het land heeft al 70% van de volwassenen ingeënt, waarvan 40% met twee doses , of bijna 21 miljoen mensen.