Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het verlaten van de “Kabulgate” of de Nederlandse ambassade

De ontruiming van de Nederlandse ambassade in Kabul in de nacht van 14 op 15 augustus zorgde in Nederland voor een aantal reacties. In het licht van de opmars van de Taliban nam het Nederlandse personeel van de ambassade ontslag zonder goedkeuring van de regering. Krant Telegraaf Spreekt over een “Kabulgaat”.

“Als dieven in de nacht”, Titel Telegraaf. Volgens de krant is dit een geretourneerde afbeelding “Lek” Nederlandse medewerkers van de Nederlandse Ambassade in Afghanistan. Cheese Rolls, de plaatsvervangend ambassadeur die de voortgang van de Taliban . confronteerde “Heel heet” En wilde zijn functie neerleggen en schreef daarom de krant, onder vermelding van bronnen dicht bij de zaak, tegen alle instructies van de regering in Den Haag in.

De volgende dag verliet hij samen met het personeel van de Nederlandse ambassade het Afghaanse grondgebied op een Amerikaanse vlucht. Telegraaf. “Destijds was er geen vaste ambassadeur in het land. Voor functies met hoge veiligheidsrisico’s is het gebruikelijk dat de ambassadeur afwisselend werkt”, herinnert aan de dagelijkse. In deze context verving Cheese Rolls ambassadeur Casilia Wijers. Door het aftreden van zijn plaatsvervanger werd deze gedeporteerd naar Afghanistan, dat werd omringd door een nieuw team.

“Zonder groep”

[…]

Een bewijs

Opgericht in 1893 en gepubliceerd in Amsterdam, is “The Dutch Telegraph” de best betaalde dagblad in het land, hoewel de oplage al vele jaren afneemt. Telegraaf Populaire Nederlandse middenklassekrant en zijn

[…]

Lees verder

READ  Nieuw record 226 dagen zonder overheid in Nederland