Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het verijdelen van twee Oekraïense raketaanvallen op de Krimbrug

Het verijdelen van twee Oekraïense raketaanvallen op de Krimbrug

Lokale autoriteiten en het Russische leger hebben aangekondigd dat twee Oekraïense raketaanvallen op zaterdag 12 augustus over de Krimbrug, een belangrijke civiele en militaire infrastructuur die Rusland verbindt met dit door Moskou geannexeerde schiereiland in 2014, zijn verijdeld. De brug werd binnen enkele uren na elkaar aangevallen, sommige met twee S-200 luchtafweerraketten die werden omgeleid voor grondaanvallen. “Het werd onderschept door Russische luchtverdedigingssystemen in de lucht.”. Deze aanvallen deden geen van beide “gewond, geen schade”, toegevoegd op Telegram. De leider van de Krim, Sergei Aksyonov, liet via Telegram weten dat er twee Oekraïense raketten bij de brug zijn geland, waardoor “niet beschadigd”. Volg ons leven.

Moskou beweert twintig Oekraïense drones op de Krim te hebben neergeschoten. Het Russische ministerie van Defensie zei eerder op zaterdag dat het een aanvalspoging van 20 Oekraïense drones die doelen op de Krim hadden geraakt, had verijdeld. Vannacht is een poging tot terroristische aanslag door het regime in Kiev met 20 drones tegen doelen op het grondgebied van het Krim-schiereiland verijdeld.Het ministerie van Defensie schreef op Telegram en voegde eraan toe dat de aanval geen slachtoffers of schade heeft opgeleverd.

Rusland inspecteert troepen in het Noordpoolgebied. Zijn ministerie zei zaterdag dat de Russische minister van Defensie naar het noordpoolgebied was gereisd om de daar opgestelde strijdkrachten te inspecteren, in een regio waar Moskou de afgelopen jaren zijn militaire opstelling heeft versterkt. Sergey Shoigu heeft het “Ik doorzocht de afgelegen garnizoenen van de Noordelijke Vloot in het Noordpoolgebied” En bereid de soldaten voor “Verdediging van installaties van bijzonder belang”zei het ministerie op Telegram.

READ  In Argentinië is de manoeuvreerruimte van Javier Miley beperkt

Moskou Hij zei dat hij oprukte naar het noordoosten en hypersonische raketten naar het westen afvuurde. En het Russische leger beweerde vrijdag opnieuw dat het dat had gedaan “Verbeteraar” De posities bevinden zich in het noordoosten van Oekraïne, waar het offensief de lokale autoriteiten de dag ervoor aanzienlijk heeft aangezet om burgers te evacueren. Het Russische leger vuurde ook vier hypersonische raketten af ​​op West-Oekraïne, een gebied dat zelden het doelwit is van aanvallen, en doodde een achtjarige jongen in de regio Ivano-Frankivsk.

Zelensky ontslaat regionale militaire rekruteringsambtenaren. Vrijdag kondigde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky het ontslag aan van alle regionale functionarissen die verantwoordelijk zijn voor militaire dienstplicht om een ​​systeem van corruptie uit te roeien dat dienstplichtigen toestaat het leger te ontvluchten.“Illegale verrijking, legalisatie van illegaal verkregen fondsen, illegale verdiensten, illegaal grensoverschrijdend transport van dienstplichtigen. Onze oplossing: we zetten alle militaire commissarissen uit”Dat maakte Volodymyr Zelensky bekend op Telegram, na een anticorruptieonderzoek.