Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het spijt me, ik heb kinderen en het doet echt pijn”: een man beledigt zijn vrouw in de bioscoop, een professionele bokser slaat haar ernstig, en de video gaat viraal

“Het spijt me, ik heb kinderen en het doet echt pijn”: een man beledigt zijn vrouw in de bioscoop, een professionele bokser slaat haar ernstig, en de video gaat viraal

Een daad die door de toeschouwers in de zaal werd geprezen, maar hem wellicht duur komt te staan.

afgelopen 1 mei, Antonio Barol Hij neemt met zijn vrouw en zoon deel aan een familie-uitje in de stad León (Spanje). In de bioscoop besluiten ze de nieuwe avonturen van de kat te gaan zien Garfield.

Alles gaat mis als een man zijn vrouw aanvalt. Volgens informatie uit El Españolde man in kwestie “Er zijn ernstige beledigingen aan het adres van hem gericht.”.

licentie

Begeleid door andere toeschouwers probeerde Antonio vervolgens met de spits te redeneren. Totdat de natuur het overneemt. Want naast Spaans is Antonio beroepsbokser. Zoals uit de wijdverspreide video blijkt, ging hij de aanvaller een goed lesje leren.

In een film #Leon.

Kaptype: Presunto autor de maltrato. Hij kon hem dragen en slapen tijdens de film.

Chaval de Pants Verde: Antonio Barrol, een professionele bokser, bekritiseerde de activiteit.

Het type met capuchon is gewikkeld in een groene broek en in het restaurant zie je… pic.twitter.com/kvHQiRnJrW

— Politie S.XXI  (@PoliciaSXXI) 6 mei 2024

Antonio keerde terug naar zijn stoel en verontschuldigde zich bij de andere kijkers in de kamer: “Het spijt me, ik heb kinderen en het doet echt pijn.”horen we hem zeggen.

Als zijn werk echter in de bioscoop wordt verwelkomd, kan dat hem ook duur komen te staan. Op 25-jarige leeftijd neemt de man die zes keer het Spaanse amateurkampioenschap heeft gewonnen op 25 mei deel aan een zeer belangrijk gevecht, dat hem naar een nieuwe nationale titel zou kunnen leiden. Zojuist, Zoals onze collega’s aangevenZijn dappere daad zou hem zijn licentie (en dus zijn carrière) kunnen kosten, en boksers hebben niet het recht om hun vuisten buiten de ring te gebruiken. Hij volgt.

READ  De situatie verslechtert met de dag voor het Oekraïense leger in Donbass