Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het scherm begraaft de iPhone 13 Pro Max volgens de eerste tests

Het Galaxy S22 Ultra-scherm zal naar verwachting op verschillende manieren beter presteren dan het iPhone 13-scherm, volgens het Chinese certificeringsdocument. De Samsung-smartphone blijft zich openbaren, terwijl de lancering pas over enkele weken wordt verwacht.

Krediet: LetsGoDigital

Als er een gebied is waarop Samsung niet beknibbelt geavanceerde smartphonesHet is de kwaliteit van hun scherm. en de Galaxy S22 Ultra Er mag geen uitzondering op de regel zijn. Een document gedeeld door Equal Links via zijn Telegram-account toont ons de resultaten van een bestand de la dal-test Voor mobiel door de Chinese certificeringsinstantie. Het scherm van de S22 Ultra belooft superieur te zijn aan dat van de iPhone 13 Pro.

Meet kleur en helderheid in de spotlight op de Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra (maar ook S22+) kan een bestand bekijken Maximale helderheid 1750 cd/m², het aansluiten bij een eerder lek veroorzaakt inderdaad zo’n lichtgevende piek. Dat is veel hoger dan de 1.500 nits op de Galaxy S21 Ultra, maar vooral de 1.200 nits iPhone 13 Pro En iPhone 13 Pro Max. Een ander element dat moet worden toegevoegd aan de functie van het nieuwe vlaggenschip van Samsung, is 100% dekking van de DCI-P3-kleurruimte, terwijl de iPhone 13 Pro geen 80% bereikt.

We leren ook dat Samsung van plan is om te integreren LTPO-weergave op zowel Ultra- als Plus-modellen, terwijl vorig jaar alleen de S21 Ultra hiervan profiteerde. Het voordeel van LTPO ten opzichte van LTPS is dat het een variabele schermverversingssnelheid mogelijk maakt en daarom niet systematisch maximaal wordt geblokkeerd, wat stroom kan verbruiken en de levensduur van de batterij kan verkorten.

READ  Call of Duty: Vanguard beta is echt een cheater scene | Xbox One

De twee schermdiagonalen zijn bevestigd: 6,81 inch voor de S22 Ultra (die nauwelijks beweegt in vergelijking met de 6,8 inch van het S21 Ultra-paneel) en 6,55 inch voor de S22 + (versus 6,7 inch voor de S21 +), wat bevestigt dat eerdere lekken wijzen op een compacter formaat voor het model Plus. De S22-standaard moet ook kleiner zijn dan de S21.

Deze resultaten zijn gemeten op versies die zijn uitgerust met: SoC Snapdragon 8 Gen 1Er is geen reden waarom varianten met de Exynos 2200 een andere behandeling zouden krijgen als het gaat om weergavespecificaties.

bron : gelijke lekken