Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Microsoft werkt PowerToys bij en introduceert een gebruiksvriendelijke functie om Windows te installeren

Microsoft heeft zojuist een nieuwe versie van PowertoysHet is een open source applicatie die verschillende tools combineert die gericht zijn op het toevoegen van nieuwe functionaliteit aan Windows. De nieuwste versie, Sealed 0.53.1, lanceert de nieuwkomer: “Always on Top”.

Ook om de video te ontdekken:

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt deze tool het mogelijk om, met behulp van een sneltoets, het venster van de actieve applicatie vast te zetten, zodat het boven alle andere applicaties op het scherm blijft staan. Om een ​​venster van het scherm te installeren of los te koppelen, hoeft u alleen maar naar het venster te gaan om te installeren en vervolgens de snelkoppeling te gebruiken Windows + Ctrl + T., een functie die erg handig kan zijn om bijvoorbeeld een muziekspeler in een hoek van het scherm te houden.

Om te voorkomen dat een vastgezet venster een probleem veroorzaakt tijdens het spelen van een game (meestal in de modus Volledig scherm), wordt het .-bestand altijd bovenop Het bevat een optie, die standaard is ingeschakeld, zodat er geen venster aan een bestand wordt vastgemaakt speelmodus actief. Het is ook mogelijk om een ​​lijst met uitgesloten applicaties te maken waarvan de vensters niet op het scherm mogen worden geïnstalleerd.

Deze update is voor Powertoys Het opent ook een nieuwe optie binnenin Speel PowerToysQuick Launcher fungeert ook als een zoekmachine, vergelijkbaar met Spotlight van macOS. Speel PowerToys, die wordt gestart met de toetsencombinatie Alt + spatie, is het tot nu toe alleen toegestaan ​​om zoekopdrachten lokaal op het apparaat te starten.

In deze nieuwe versie van PowertoysZoeken op internet kan nu rechtstreeks worden uitgevoerd. Om dit te doen, voegt u gewoon het voorvoegsel toe ?? Aan het begin van uw aanvraag. Als u op het weergegeven resultaat klikt, wordt de zoekopdracht onmiddellijk geopend in de zoekmachine van de webbrowser die standaard is geconfigureerd in Windows.

bron : de rand

READ  Vechtspel Project L: League of Legends komt eindelijk weer tot leven