Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De volumeknoppen op de telefoon werken niet meer overal

De eerste veranderingen van de Sonos vs Google-bèta beginnen de Google Home-app te bereiken. In het menu met multimedia-inhoud kunt u het volume niet meer wijzigen met de telefoonknoppen.

Er is een functie in ontwikkeling waarmee de Google Assistent binnenkort snelle taken kan uitvoeren zonder een opdracht

Een functie in ontwikkeling waarmee Google Assistant binnenkort snelle taken kan beheren zonder een “Ok Google” -opdracht // Bron: BENCE BOROS – Unsplash

Deze vrijdag 7 januari hebben we vernomen dat het niet meer mogelijk zal zijn om in één keer te veranderen Volume van een set Google Home-speakers. Dit is de eerste fall-out van Google verloor de rechtszaak tegen Sonos, die hij bekritiseerde omdat hij vijf patenten van audiobedrijven zonder zijn toestemming had gebruikt.

Als we ooit dachten dat Google een deel van zijn invoer zou verbieden, inclusief zijn producten die in Azië zijn gemaakt, kreeg Mountain View de mogelijkheid om alternatieve oplossingen in zijn productsoftware te implementeren, in plaats van een regelrecht verbod. Deze oplossingen beginnen al tastbaar te worden in de handen van gebruikers.

vervelende verandering

Vandaag weten we dat de eerste oplossing die Google vond, viraal is gegaan. volgens 9to5Google, de nieuwste versie van de Google Home-app (2.47.79.5), een soort centrale hub voor een connected home als Google, laat je niet langer toe om de grootte van een groep vanzwanger Met behulp van de volumeknop op de telefoon.

lyan youtubeAbonneer je op Frandroid

Om precies te zijn, na controle van onze kant, als u naar het menu met multimedia-inhoud gaat, was het voorheen mogelijk om het volume van een of meer luidsprekers naar wens aan te passen met behulp van de fysieke knoppen op uw telefoon, of zelfs Chromecast of een ander aangesloten apparaat. Dit is niet langer het geval.

READ  Google Drive ondersteunt meerdere foto's en accounts

De groep sprekers is altijd toegankelijk

Hoewel deze verandering saai is, moet de grootste verandering nog komen. In de app is het nog steeds mogelijk om het volume van een groep luidsprekers te wijzigen vanuit het menu “Huidige weergave”. Gezien de opmerkingen van Google naar aanleiding van de resultaten van het experiment, is de verwachting dat deze optie uiteindelijk ook niet beschikbaar zal zijn.

Op dit moment is de versie van de app die beschikbaar is in de Play Store 2.47.78.2. Maar de volgende iteratie, 2.47.79.5, zal deze functie daadwerkelijk verwijderen.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.