Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het perfecte isolatiemateriaal voor uw energierenovatieprojecten

Het perfecte isolatiemateriaal voor uw energierenovatieprojecten

Bij duurzaam en milieuvriendelijk bouwen speelt isolatie een cruciale rol bij het terugdringen van het energieverbruik, het besparen van geld en het aanzienlijk verbeteren van het thermische en akoestische comfort van de woning. Als het om duurzame isolatie gaat, blijkt celglas de perfecte innovatie. Ontdek de kenmerken en voordelen van cellulaire glasisolatie.

Wat is cellulair glas?

Cellulair glas is een isolatiemateriaal Innovatief en recent ontwikkeld anorganisch.

Voor lezen
Uw ramen opnieuw afdichten? Optimale isolatie en verhoogd thermisch comfort!

Het is cirrigatie Van gesmolten glas en zand vermengd met een schuimmiddelwaardoor kleine met lucht gevulde cellen ontstaan ​​die ze transporteren Uitstekend thermisch en geluidsisolerend vermogen.

een licht, Duurzaam en bestand tegen vocht en vuurHet wordt veel gebruikt voor het isoleren van muren, daken en vloeren, maar ook in kamers zoals badkamers, keukens en slaapkamers.

Het is beschikbaar In de vorm van schuim, Van wol, Borden of planken.

Getty-afbeeldingen

Soorten van deze isolatiematerialen

Er zijn verschillende soorten isolatie die oplossingen bieden voor verschillende gebouwbehoeften, waaronder:

Voor lezen
De muur achter een hout- of pelletkachel isoleren: een handleiding in slechts een paar stappen!

  • Labels : Het is beschikbaar in Verschillende diktes en dichthedenHierdoor is het toepasbaar in diverse constructies zoals muren, daken of vloeren.
  • Pellets : Gemaakt van gerecycled glasZe zijn licht en resistent.
  • Schuim : Ze is cOntworpen voor snijden en snijden Zoals nodig.
  • Minerale wol : Het wordt geproduceerd uit geëxtrudeerde gesmolten glasvezels.
  • Aramide stof : Het is gemaakt van Heet geëxtrudeerde vezelscombineert de sterkte en duurzaamheid van aramide.
READ  Communicatie, GPS, elektrische systemen... We vertellen je alles over de aardmagnetische storm die dit weekend de aarde bereikt

Voordelen van dit isolatieglas

Deze isolatie heeft als bouwmateriaal veel voordelen, waarvan het belangrijkste voordeel het belangrijkste is Respect voor het milieuBovendien is er geen onderhoud nodig na installatie.

maar dat is niet alles! Ontdek hieronder andere voordelen:

  • Makkelijk te installeren : Omdat het een lichtgewicht en gemakkelijk te dragen materiaal is, is het gemakkelijk te gebruiken. Veelzijdig, kan worden gevormd en gesneden volgens uw behoeften.
  • Bestand tegen vocht : Cellulair glas heeft een sterke weerstand tegen vocht, verslechtert niet bij contact met water en is daarom ideaal voor ruimtes zoals de badkamer.
  • Beschermt tegen brand : Ideaal voor de keuken, biedt effectieve bescherming tegen vlammen en brand.
  • Geweldige zang en Thermisch : Dankzij de celstructuur vermindert het de geluidsoverdracht via de muren aanzienlijk, terwijl het warmteverlies aanzienlijk wordt verminderd. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op de elektriciteits- en verwarmingskosten.
  • Milieuvriendelijk : Volledig recyclebaar en gemaakt van overvloedige natuurlijke materialen, er is niet veel energie voor nodig om te produceren.

Kies daarom voor cellulair glas voor milieuvriendelijke, resistente en economische isolatie. De eenvoudige installatie en de thermische en akoestische prestaties maken het een verstandige keuze voor een duurzame en comfortabele constructie.

Voor lezen
Geëxpandeerd polystyreen: Wat is het beste isolatiemateriaal voor uw project?