Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Er wacht een onverwachte verrassing op je!

Oh lieve PlayStation. We wachten nog steeds tot PlayStation Plus een beetje in beweging komt, en in sommige opzichten heeft de service zichzelf goedgemaakt, maar maart kent een moeilijke start.

Het is nog niet duidelijk welke PlayStation-games in maart aan de service zullen worden toegevoegd, maar de titels die weggaan verdelen gamers omdat het voelt alsof we veel goede games verliezen. We zouden kunnen zeggen dat het niet alleen maar pech is, aangezien er gratis te spelen games zijn die Elden Ring en Bloodborne perfect combineren, maar is dat genoeg om ons te redden van de pijn die we voelen?

In maart nemen we afscheid van Haven, Ghostwire: Tokyo en Outer Wilds op PS Plus, om er maar een paar te noemen. “Het is jammer, er zijn veel goede wedstrijden”, zei een speler bedroefd door het nieuws.

Anderen vroegen, hoewel verdrietig, om advies over wie als eerste zou spelen voordat ze de dienst voor altijd zouden verlaten. Bovenaan de lijst met aanbevelingen stond Ghostwire: Tokyo, waarbij een fan zei: “Ghostwire: Tokyo is een uniek spel en als je het nog niet hebt geprobeerd, zou je dat moeten doen.” »

Ook aanbevolen is Haven, een spel waar ik persoonlijk dol op ben vanwege de unieke besturing, beelden en verhaal. “Het is weer een spel met een goede sfeer, en bovendien is het geweldig om in coöp te spelen, vooral met een vriend/vriendin (en je kunt het geslacht van beide personages kiezen)”, legde een fan uit. “Maar je kunt ook alleen spelen. Een sci-fi-sfeer waarin je een onbekende planeet verkent, terwijl een getrouwd stel het dagelijkse leven leidt. »

READ  33 is het magische getal voor alfa...of niet

Fris je geheugen op met de Spider's Thread-updatetrailer voor Ghost Wire: Tokyo!

Dit is een goed moment om prioriteit te geven aan uw gamesessies als u een of meer van deze games wilt voltooien. Het is niet zo stressvol als de wetenschap dat je een van de miljoenen bent die Hogwarts Legacy 2 niet kan spelen, maar weten dat je een strikte tijdslimiet hebt om een ​​spel te spelen, is geen goed gevoel.

De tijd dringt nu, dus handel snel en plan je aanval als je deze spellen wilt voltooien voordat ze verdwijnen.