Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het pakket bij Moson, Ousmane Dembélé heeft last van een geperforeerd trommelvlies

Het pakket bij Moson, Ousmane Dembélé heeft last van een geperforeerd trommelvlies

Een paar uur voor de wedstrijd tegen Montpellier, op zondag (20.45 uur), loopt Ousmane Dembele een geperforeerd trommelvlies op. Een team van Smur-Samu de l'Hérault werd ingeschakeld om de gezondheid van de Franse international te beoordelen. Er wordt geen enkel risico genomen met de Parijse buitenspeler, die niet aan de wedstrijd deelneemt.

Een zware klap voor Ousmane Dembélé, speler van Paris Saint-Germain en vleugelspeler van het Franse nationale team. Een paar uur voor de wedstrijd tegen Montpellier op zondag (20.45 uur), en aan de vooravond van de Blues-rally voor Didier Deschamps, die hem opriep voor dit laatste internationale venster vóór het EK, lijdt de speler van Paris Saint-Germain aan een geperforeerd trommelvlies.

Houd je het bij de blues?

RMC Sport kan de op de website gepubliceerde informatie verifiëren actu.fr. Een team van Smur-Samu de l'Hérault werd ingeschakeld om de gezondheid van de Franse international te beoordelen. De MHSC-arts werd op de hoogte gebracht van de situatie en assisteerde PSG bij het vinden van een lokale oplossing. Er worden geen risico's genomen met de Parijse buitenspeler, die wordt vastgehouden voor de ontmoeting die gepland staat aan het einde van de 26e speeldag van de Franse competitie. De ploeg van Luis Enrique nam deze beslissing vier uur voor de aftrap.

>> Volg de live uitzending van de wedstrijd tussen Montpellier en Paris Saint-Germain

Dit incident vond plaats aan de vooravond van de bijeenkomst van het Franse team in Clairefontaine. Dembélé werd teruggeroepen door Didier Deschamps en vroeg om speeltijd tijdens de vriendschappelijke wedstrijden tegen Duitsland in Lyon (dag 23) en Chili in Marseille (dag 26). Afgezien van fysieke problemen sinds zijn aankomst bij Paris Saint-Germain, heeft Ousmane Dembélé slechts één keer gescoord in 32 wedstrijden in alle competities, tegen Monaco in november (12 assists), maar zijn belang is groot in Luis Enrique's Paris Saint-Germain, waar hij speelt een ontwrichtende rol, voor stabiliteit. De vloer bevindt zich aan de rechterkant.

READ  Alaphilippe en Barguil in een groep van een dertigtal renners vooraan