Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het mysterie van Scheherazade, ervan verdacht het jacht van Poetin te zijn

In de Italiaanse haven van Marina di Carrara ligt het jacht “Schéhérazade” sinds enkele weken ter keuring. Velen vermoeden dat het 140 meter lange schip, dat naar schatting minstens $ 700 miljoen (€ 640 miljoen) kost, toebehoort aan de… Vladimir Poetinrapporten de wetenschapperZaterdag 26 maart. financiële politie Italiaans Hij probeert de naam van de eigenaar te achterhalen.

Volgens SuperYacht Fane behoort Scheherazade toe aan de oligarch Eduard Khodantov, die een goede vriend is van Kremlin. Maar de aanwijzingen die het vermoeden bevestigden, werden onthuld door een door hem uitgevoerd onderzoek The New York Times In maart: Een deel van de crew Ze gaf de bijnaam “Scheherazade”, “het schip van Poetin”.Het personeel zal volledig Russisch zijn “wanneer de president aan boord is” en het schip heeft afgelopen zomer verschillende rondvaarten gemaakt naar Sochi, waar de Russische president is.

Bovendien onthulde de Alexei Navalny Foundation dat de helft van de bemanningsleden behoort tot Federale Beschermende Dienstdie verantwoordelijk is voor het waarborgen van de strikte veiligheid van de Russische president.

De druk neemt toe om het luxeschip onder curatele te stellen. Oekraïense president Volodymyr Zelensky naar mij Heren jacht direct Toen hij Italiaanse parlementariërs vroeg om “al hun landgoederen, rekeningen en jachten te bevriezen en te bevriezen, van Scheherazade tot de jongste”, verwees hij naar de Russische oligarchen.

De redactie raadt aan:

READ  Boris Johnson staat op het punt om in actie te komen, beschuldigd van 'het overtreden van de wet'