Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Model Y wordt in 2023 de best verkochte auto ter wereld voor Elon Musk

Tesla Model Y – Dr.

nog een keer, Elon Musk Het toont duidelijk zijn ambitie. Voor hem is de
Tesla Het formulier Y zal zijn
Zinnen Bestseller ter wereld vanaf 2022 of uiterlijk 2023. De president van de Californische fabrikant maakte de aankondiging van driemaandelijkse merkresultaten en -rapporten bekend Fonandroid.

Om dit doel te bereiken, heeft de SUV Elektricien Je zult de troon moeten opstijgen
Toyota Corolla, momenteel bovenaan het klassement. Het Japanse bedrijf produceert elk jaar ongeveer 1,5 miljoen, in tegenstelling tot de 442.000 Model 3 / Model Y die in 2020 werden verkocht, afhankelijk van de specificaties Auto schoonmaken. Toyota behaalde vorig jaar ook de tweede plaats dankzij de RV4, gevolgd door twee Honda-auto’s.

Niet verkrijgbaar in Frankrijk

Volgens berekeningen van investeerder Dave Lee zou Tesla dit jaar een nettowinst van $ 3,6 miljard kunnen maken als Model Y nummer één wordt. Ter vergelijking: de nettowinst van het bedrijf bedroeg in het eerste kwartaal van 2021 meer dan $ 438 miljoen, met een totale omzet van $ 10,93 miljard. Zodra Tesla 2 miljoen auto’s per jaar kan produceren, zou het bedrijf een 100% elektrisch model moeten kunnen aanbieden voor $ 25.000.

Zoals we al zeiden Argus, Model Y is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Frankrijk. Aan de andere kant vonden 6.477 modellen vorig jaar 3 kopers. De fabrikant is ook van plan zijn verkoop in Frankrijk in 2021 te verdubbelen, met name dankzij
Giga-fabriek Binnenkort in Berlijn.

READ  Gaat het loonpercentage omhoog naar 4%?