Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het lied van Donald Trump met gevangenen van de #1 Capitol-aanval bovenop iTunes

Titel getiteld gerechtigheid voor iedereenis een remix van het Amerikaanse volkslied, afgewisseld met opmerkingen van de voormalige Amerikaanse president, die de Pledge of Allegiance to the United States Flag reciteert.

Een paar dagen lang glipte er een ietwat onverwachte naam voorbij 1 op iTunes Topsingle In de Verenigde Staten: het Donald Trump-tijdperk. De voormalige Amerikaanse president domineert de muziekkijkcijfers, net voor Miley Cyrus gerechtigheid voor iedereentoespraak met gedetineerden die zijn vervolgd voor hun deelname aan de aanval op het Capitool, op 6 januari 2021.

Deze titel, uitgebracht op 3 maart, is een remix van het Amerikaanse volkslied glanzende sterbannerHet werd gezongen door ongeveer twintig mannen die zichzelf het “J6 Prison Choir” noemden, wat het 6 januari Prisoners’ Choir betekent.

Bij verschillende gelegenheden werd het stuk onderbroken met opmerkingen van Donald Trump, die een belofte van trouw aan de Amerikaanse vlag deed.

Winsten gedoneerd aan families van gevangenen

Zoals de media zeggen CNNJ6 Prison Choir nam contact op met Donald Trump om deel te nemen aan het project. Een verzoek waaraan de voormalige Amerikaanse president besloot persoonlijk deel te nemen, door opnames te maken vanuit zijn woonplaats in Mar-a-Lago, Florida.

het tijdschrift Forbes Van zijn kant onthult hij dat de voordelen van het nummer, dat vrijdag werd onthuld, “geproduceerd door een niet-geĆÆdentificeerde senior artiest” en beschikbaar is op alle streamingplatforms, zal gaan naar de families van de gevangenen, met uitzondering van die een politieman aanviel.

In het verleden heeft Donald Trump herhaaldelijk degenen gesteund die zijn gearresteerd bij de aanslag van 6 januari 2021. Naast financiƫle hulp heeft de miljardair beloofd hen gratie te verlenen als hij wordt herkozen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2024.

READ  Syrische vluchtelingen proberen een 'karavaan' te vormen om de Europese Unie te bereiken

De belangrijkste artikelen