Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is vreemd om een ​​vriend bevelen te geven.

Nicolas Bedos geïnterviewd zondagskrant Geplaatst op 1 augustus. Manager van het nieuwe deel vanOSS 117 Ze was gefascineerd door moeilijkheden bij het regisseren van Jean Dujardin vanwege hun vriendschap.

Tv-programma’s van Nicolas Bedos Hij maakte vaak lawaai, omdat de acteur zijn tong niet in zijn zak had. maar vandaag, De schrijver wil niets meer van tv horen. Hij stond achter de camera en vond zijn plek. na, na De heer en mevrouw AdelmanEen film waarin hij zijn ex-vrouw speelt Doria TellerHij is het met iedereen eens goede Tijden Het won de César Award voor Best Original Screenplay in 2020. In deze maand augustus 2021 loopt de filmmaker het risico centraal te staan ​​in alle discussies. Hij zorgde er zelfs voor dat hij een van de langverwachte films van deze zomer maakte: OSS 117: Rode waarschuwing in zwart Afrika, die op 4 augustus in de bioscoop zal verschijnen. Bij deze gelegenheid regisseerde Nicolas Bedos Jean Dujardin. Caesar en Academy Award-winnaar, de acteur die begon in jongen meisje Hij werd een van de grootste Franse komieken. Bevriend met Jean Dujardin voordat hij met hem werkte, had Nicolas Bedos wat problemen om zijn acteur vrij te krijgen … omdat hij niet echt wist hoe hij hem moest aanspreken.

Het is vreemd om een ​​vriend bevelen te geven.

de reden ? Hun vriendschap, zoals uitgelegd door Nicolas Bedos in een lang interview gepubliceerd op 1 augustus in zondagskrant. De zoon van Jay Bedos Hij vertelde over zijn relatie met Jean Dujardin: Hij is een van mijn beste vrienden. Hij was het die mij kwam halen OSS 117 Wat de producenten overtuigde, nog voor het succes Hij vertelde “The Belle Époque”. Fotograferen met een vriend is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. “Samenwerken met een naaste biedt voordelen, maar ook nadelen: we zijn meer bang om ruzie te maken en elkaar naar beneden te halen, en Het is heel vreemd om bevelen te geven aan een vriend die je privéleven goed kent en met wie je de vakantie doorbrengt! Als ik met Daniel Otwell praat, praat ik met hem als acteur; Als ik met Jin praat, praat ik met… Jin, het is ingewikkelder. “

READ  Prins Andrew maandenlang verborgen in Balmoral? Waarom doet hij er alles aan om de advocaat van Virginia Joffrey te vermijden?

“Ik heb een relatie met een oudere broer.”

Om zijn verlegenheid beter te begrijpen dan het regisseren van een goede vriend, schetste de regisseur zijn prachtige vriendschap met ex Alexandra Lamy: “Ik heb de relatie van een oudere broer, hij die me kende in een tijd dat het leeftijdsverschil het meest merkbaar was”, vastleggen. Maar gelukkig voor de ex-vriend van Doria Teller, Hij had niet “veel zeggen” Aan zijn vriend eens in de groep: “Jin is de baas van zijn interpretatie. Ook al moet hij nog vaak de lach in mijn ogen zien: hij weet altijd wanneer ik lieg!”