Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Radeloos vertrouwt hij zijn dromen toe om vader te worden!

Voor Stephane Plaza is het niet langer genoeg om de favoriete gastheer van de Fransen te zijn. Hij wil een gezin stichten. Ja, maar wanneer en met wie?

Stefan Plaza is meer dan ooit verhuisd!

51 jaar oud en al zijn tanden! Stefan Plaza is zeker niet zijn leeftijd. Sinds hij op tv verscheen, beschouwen zijn fans hem als de grote broer van wie ze houden. Grappig, sprankelend, het regent en schijnt op de M6. dit is de reden, bezwaar Hij heeft het er vaak over in zijn vele artikelen. De beste vriendin van Karen Le Marchand laat nooit een kans voorbij gaan om ruzie te maken of van de show te genieten. in herinnert Op dat moment arriveerde hij verkleed als een konijn Midden in het filmen van een van zijn shows. Daarom vraagt ​​men zich af of deze clownkant niet echt een meer droevige of bittere kant verbergt. En het feit dat hij zijn privacy te veel beschermt tegen geruchten, bewijst de regel. Bovendien, gezien wat we weten over zijn veroveringen, draagt ​​dit alleen maar bij aan het mysterie van zijn karakter! Wie is hij echt? bezwaar Maak een punt!

Dit oneindige project!

Is Stephen Plaza een man om mee te trouwen? Het irriteert hem vaak. Zijn naaste vriendin Karen Le Marchand realiseert zich dat hij bij sommige cliënten af ​​en toe buiten het professionele kader is gegaan. We schilderen geen foto’s voor u. Betrokkene betwist de feiten waarvan hem wordt verweten niet. Bovendien probeert hij zich zoveel mogelijk te rechtvaardigen. Als je meer wilt weten over zijn Don Juan-kant, bezwaar Ik raad je aan dit artikel te lezen, zal terugvallen. Wat betreft haar kinderwens, het is veel ingewikkelder dan dat. Drie jaar geleden zei hij dat hij zich klaar voelde om alles aan te pakken. “48 jaar oud, het is tijd om een ​​baby te krijgen (…) om je eigen vlees te maken, om geboren te worden met een babyEn jij, beste lezer, kun je je een miniatuurversie ervan voorstellen?

De gezondheidscrisis heeft op veel mensen zijn sporen nagelaten. Een soulmate ontmoeten is ingewikkeld. Dus het hebben van een gezin wordt de hindernisbaan. Aan het begin van het jaar roept hij haar op met een gebroken hart. in een platte jagerWe begrijpen dat hij nog steeds deze droom in zich heeft, maar we weten niet wie sterk genoeg zal zijn vergezelde hem in dit enorme project.

READ  De Amerikaanse striptekenaar George Perez, het personage van Marvel en het DC-universum, is overleden

Voert de overdracht uit

In deze nieuwe aflevering maakt het publiek kennis met Dorothy. Tegen alle verwachtingen in is ze geen vrouw, maar een man. Als we dit aspect eenmaal begrijpen, begrijpen we hoe dit verhaal de ziel van ons geliefde Stéphane Plaza raakte. Meer dan ooit zal hij alles geven wat hij heeft totdat de vader van het gezin zijn huis verkoopt en kan vertrekken om zich bij zijn geliefde in Zuid-Frankrijk te voegen.

Schermafbeelding (c) M6

Geconfronteerd met de verkoopakte, lijkt Dorothy te zijn verhuisd als nooit tevoren. Dan begrijpt hij dat de bladzijde omslaat. Stephen Plaza strekt zijn keel uit en herinnert hem aan de gevolgen van zijn daden. Als hij valt, loopt hij het risico geografisch ver verwijderd te zijn van zijn drie prinsessen. Bovendien zijn ze al op zoek naar een andere plek om te wennen. De begeleider voelt de situatie vernauwd, neemt het woord en houdt een verbluffende toespraak. “Ik zal je zeggen, ik zal ze helpen een thuis te vinden, want je raakt me aan. Ik wou dat ik een vader kon zijn zoals jij als ik een vader wasZoals je op de foto hierboven kunt zien, gaat de champagne vloeien, een nieuw leven begint!

Stéphane Plaza heeft zoveel kanten… en dat is maar goed ook!

Zoals altijd weet Stéphane Plaza de woorden te vinden om indruk op ons te maken. Voor PAF Gaston Lagaffe laat hij nooit een kans voorbij gaan om te lachen met degenen die hem vertrouwden. meer dan ooit, bezwaar Hij denkt dat hij een uitstekende vader zal zijn. Het hart van deze sarcasme-fan is een mix van humor en tederheid in de vorm van… marshmallows! Zal hij de zeldzame parel kunnen vinden die in staat is om waar te maken waar hij al zoveel jaren van droomt? Voor deze vrijwillige brandweerman wil hij echt de vlammen van pijn doven en zachtheid geven aan een klein voorwerp. Fingers crossed dat dit gebeurt en daarom onvermijdelijk in het volgende nummer vanbezwaar !


READ  Waarom biedt Marie Portolano niet langer "100% Euro" aan op de M6?