Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sebastien Chabal boos: verliest zijn geduld tegen Laurent Paganelli in Fort Boyard

Een nieuw team onderging zware tests in Fort Boyard op zaterdag 31 juli 2021. Onder de kandidaten waren Sebastien Chabal en Laurent Paganelli. De laatste is gemaakt door een voormalig rugbyspeler.

Sebastien Chabal kwam op zaterdag 31 juli 2021 het Fort Boyard winnen. Het lijdt geen twijfel dat de voormalige rugbyspeler zonder geld vertrekt naar de Opheopolis Association die weeskinderen van de Nationale Politie helpt. Dus bij elke test Hij faalde niet om zijn team te motiveren en aan te moedigen. Alleen maar, Hij was helemaal niet tevreden met de prestatie van Laurent Paganelli Hij aarzelde niet om het hem te vertellen. Nadat hij gezakt was voor de test van Cyril Gosbo, werd hij opgeroepen door Sebastien Chabal. Zodra deze de sportverslaggever belde, voelde hij dat het slecht met hem zou gaan. “Ik ben verkeerd jongens, ik ben de verkeerde‘, rennend voor de camera.Hoeveel hij ook zegt, hij dacht niet goed na om te zeggen.

Maar verdomme Lauren, kijk naar jou! Kent u de letter C of wat (met betrekking tot het antwoord C)?! Ik ben drie keer op C geweest, verdomme!‘, riep hij met zijn zeer kenmerkende stem. Toen liet Laurent Paganelli zijn hoofd zakken en leek hij niet erg op zijn gemak tegenover de atleet. Om zijn team te remobiliseren en hun vertrouwen te herstellen, Sebastien Chabal wilde ze net als voorheen opvrolijken in een belangrijke wedstrijd. “Kom op, laten we het doen! Kom op kom op!

Hoe ver heeft het team van Sebastien Chabal gewonnen?

Het heeft zijn vruchten afgeworpen omdat ze het kasteel met de overwinning konden uitdagen 21.364 euro voor de vereniging. Een goed bedrag zou veel kinderen moeten helpen. Aan het einde van deze dag van beproevingen, De voormalige professional bevestigde dat hij zichzelf veel druk oplegde. “Het motief was simpel: als we deze heel mooie vereniging konden helpen en steunen…ze hebben meer dan 3000 kinderen, dus het was niet meer dan normaal om dat te doen. We moesten een team samenstellen, dus ik werd uitgeroepen tot een zeer goede teamcaptain en ik denk ook dat we goed waren!‘, heel blij ontslagen.

READ  The Voice: Het verrassende geschenk van Jean, een boer uit de Pyrenees Orientales, die in zeer moeilijke omstandigheden werd gered.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen