Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het is officieel, Ubisoft gaat nieuwe versies van Assassin’s Creed maken en wil “mensen verrassen” |  X-Box

Het is officieel, Ubisoft gaat nieuwe versies van Assassin’s Creed maken en wil “mensen verrassen” | X-Box

Ubisoft hield drie weken na het Ubisoft Forward-evenement een zelfinterview en het was hun CEO, Yves Guillemot, die besloot de toekomst van de Assassin’s Creed-franchise te bespreken. De president bevestigt privé dat er al een herproductie gepland is.

We zijn nog niet klaar met het zien van nieuwe Assassin’s Creed-games

Ubisoft brengt in de tweede helft van het jaar twee grote games uit met Star Wars Outlaws eind augustus en Assassin’s Creed Shadows medio november. Dit zijn twee actie-avonturengames in een open wereld, een specifiek genre dat ook een van de prioriteiten van het merk voor zijn toekomst is.

Wat betreft de toekomst van Assassin’s Creed en de manier waarop Ubisoft de verschillende komende afleveringen zal opvolgen, wilde Yves Guillemot graag aankondigen dat de remake al in productie is.

Ten eerste kunnen spelers remakes verwachten waarmee we een aantal games die we in het verleden hebben gemaakt opnieuw kunnen bekijken en bijwerken. Er zijn werelden in sommige oudere Assassin’s Creed-spellen die nog steeds erg rijk zijn.

ten tweede […] Er zal een breed scala aan ervaringen zijn. Het doel is dat Assassin’s Creed-games regelmatiger worden uitgebracht, maar niet dat de ervaring elk jaar hetzelfde is. Er komen veel goede dingen aan, waaronder Assassin’s Creed Hexe, waarvan we hebben aangekondigd dat het een compleet ander spel zal zijn dan Assassin’s Creed Shadows. Ik denk dat we mensen zullen verrassen.

Ubisoft heeft niet meer informatie gegeven over deze remakes, maar onthoud dat we het al hadden over een remake van Assassin’s Creed IV: Black Flag in de zomer van 2023.

READ  WhatsApp: Waarom de berichten-app straks voor veel telefoons onbereikbaar is