Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Het is het einde van Messi bij PSG”, klonk het

“Het is het einde van Messi bij PSG”, klonk het

Met een master in internationaal recht besefte ik aan het einde van mijn bachelorstudie dat het belangrijk voor me was om me te ontwikkelen op een gebied dat we zouden waarderen. Van de ene op de andere dag besloot ik een einde te maken aan de droom van mijn ouders, die mij zagen als een toekomstige advocaat, om te leven van mijn passie: sporten. Sindsdien heb ik merknieuws en sportnieuws behandeld, in een poging mijn lezers zoveel mogelijk te informeren.

Gemaakt op woensdagavond tijdens de knock-outronde van de Champions League tegen Bayern München, zakte Lionel Messi, net als de rest van Paris Saint-Germain, in elkaar. Hulpeloos verscheen de Argentijnse international op en van zijn best. Voorafgaand aan de ontmoeting had Jerome Rothen laten doorschemeren dat Qatar hem aan het einde van zijn contract zou kunnen laten wegglippen in het geval van een uitschakeling. Een scenario krijgt vorm.

Aangeworven in augustus 2021 om leiding te geven Paris Saint Germain op weg naar zijn eerste kroning in Champions LeagueLionel Messi heeft zijn werk niet gedaan. Sinds zijn aankomst in de hoofdstad heeft de Argentijnse international moeite om beslissend te zijn in grote wedstrijden, vooral die in de C1. Confrontatie Bayern MünchenDe geschiedenis herhaalde zich. Op één kans in de eerste helft na, Messi Woensdagavond was het transparant. Helaas elimineren met Paris Saint GermainMogelijk speelde hij zijn laatste Europese wedstrijd in het Parijse shirt.

Rothen kondigde het vertrek van Messi aan

vóór de vergadering, Jerome Ruthin Vertrek aangekondigd Messi Bij uitsluiting deze woensdag. “Messi’s verhaal zou vanavond kunnen eindigen. Want als PSG vanavond wordt uitgeschakeld, zal er een nieuwe strategie zijn. En het zal voorbijgaan, hoop ik, met Messi eruit, minder sterren, meer geïnvesteerde spelers en overgeschakeld naar de groep. Wat je niet kunt doen doe met Messi. Gedaan Zijn coördinatie is voor Barcelona. Paris zal nooit Messi zijn. Als er een uitsluiting is, dan is dit het einde van Messi in Parijs “Ik viel voor de vergadering neer.

READ  Voet PSG - Paris Saint-Germain wil Kane stelen, waarschuwden Tottenham en Bayern

Nog toekomst voor Messi na de nederlaag van Paris Saint-Germain?

Terwijl de Paris Saint Germain Hij werd vrijgelaten, en De staat Qatar Je zult een beslissing moeten nemen over een toekomst messi, Gebonden aan de club tot juni. Zoals aangekondigd door 10Sport.com willen de leiders hem behouden, maar de trend is om te vertrekken. De twee partijen zouden de komende weken elkaar ontmoeten. Maar aan de kant ruthin, de keuze. “ We zijn er niet blij mee, Messi wil hem niet. Hij wil niet investeren in deze club. In belangrijke wedstrijden verdwijnt hij. Het is nonsens zei hij in een microfoonna voet.