Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het einde van Fortnite gepland voor 4 december

Het is een geweldige dag voor iedereen Fortnite-spelers ! In feite is de convergentie bereikt en bereidt de Cube Queen zich voor op haar laatste aanval op het eiland. Spelers van over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan “The End”, het geheel nieuwe unieke evenement dat het lot van het eiland zal bepalen, terwijl het einde van hoofdstuk twee van seizoen 8 van Fortnite markeert.

Fortnite: ‘The End’ staat gepland

Epic Games nodigt spelers uit om onvoltooide taken zo snel mogelijk te voltooien en de resterende beloningen te ontgrendelen voor het einde van het seizoen, gepland voor 4 december om 22.00 uur. Ongebruikte Battle Stars worden automatisch vervangen door direct toegankelijke beloningen, terwijl Ingots niet behouden blijven. Vanaf 30 november biedt Fortnitemonster verkoop week‘, zodat spelers kunnen winkelen.

“The End” biedt plaats aan grote teams (tot 16 spelers), dus je kunt je hele divisie bijwonen. Meld je vroeg genoeg aan, want Fortnite’s “The End” -modus wordt 30 minuten voordat het evenement begint geactiveerd.Epic Games legt het uit. We herinneren ons dat Fortnite heeft onlangs afscheid genomen van China.

Merk op dat makers en spelers die de laatste momenten van Hoofdstuk 2 van Fortnite willen herbeleven, ervoor moeten zorgen dat hun ervaring wordt vastgelegd en gearchiveerd, aangezien herhalingen niet beschikbaar zullen zijn. Evenzo is het niet mogelijk om de instellingen te wijzigen zodra “The End” is begonnen. Het is daarom noodzakelijk om te overwegen de weergave-opties aan te passen voordat u aan het evenement deelneemt.

Epic Games organiseert ook een verbeterd XP-weekend dat loopt van 27 november om 01.00 uur (CET) tot 29 november om 13.00 uur (CET). Daarnaast krijgen alle spelers die vanaf vandaag inloggen ook nog eens een bonus van 225.000 ervaringspunten! Tot slot, om The End te vereeuwigen, krijgen alle spelers die deelnemen aan de strijd tegen de Queen Cube door deel te nemen aan het evenement een goed laadscherm en verf! Het ‘einde’ is nabij, u bent gewaarschuwd.

READ  Apple MacBook Pro M1X: Extreem snelle SD-kaartlezer, maar slechts 32 GB RAM?