Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: gratis te spelen Halo Infinite heeft Fortnite en Warzone in de VS voorbijgestreefd! | Xbox One

Als je ook van spelletjes houdt oneindige uitstralingHet zal je niet verbazen dat de nieuwe aanpassing van de populaire Halo-licentie de prestatie heeft geleverd om speelbaarder dan ooit te zijn. Het is een elektronisch spel En Call of Duty Warzone. Plicht op Xbox en wordt de meest gespeelde game op het platform!

duizelingwekkende populariteit

na het bestaan ik kwam er ineens uit In bèta aan het einde van de 20-jarige Xbox-conferentie afgelopen maandag, oneindige uitstraling Het maakt een grote plons. De game heeft meer dan 270.000 gelijktijdig actieve spelers stoom- sinds de release en het is nu een van de meest gespeelde games op Xbox Series X | S en Xbox One!

Internetgebruiker Benji-Sales, die dol is op het verwerken en rapporteren van gegevens, vindt bewijs om te ondersteunen dat Halo Infinite vorige week meer werd gespeeld dan Fortnite, Apex Legends of zelfs Warzone in de VS! Er moet ook aan worden herinnerd dat de game 270.000 spelers tegelijkertijd heeft bereikt, wat betekent dat het aanwezigheidsrecord voor de Xbox-game op Steam hoger is dan Forza Horizon 5 En Halo: The Master Chief Collection.

Wie had gedacht dat de licentie zo’n spetterende comeback zou tekenen na de slechte fanfare van juli 2020?

De game zal waarschijnlijk niet snel in populariteit dalen met de update Kapot Net geland! Deze week kun je het Tenrai-schild ontgrendelen met een volledig gratis gevechtspas door verschillende eenvoudige missies te voltooien.

READ  Pokémon Go-fans boycotten Niantic's basiswijziging

oneindige uitstraling Officieel uitgebracht op 8 december op Xbox Series X | S, Xbox One en pc. De campagne zal worden opgenomen in Xbox Game Pass En multiplayer zal nog steeds gratis zijn om te spelen.