Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het duurste aan Adele? Celine Dion kauwgom

Danny Molochuk via Reuters

Britse zangeres Adele in 2016.

Mensen – “Wat is het duurste item dat je bezit?” Probeer te antwoorden, maar het zal moeilijk te verslaan zijn Zangeres AdeleDeze vraag werd hem gesteld tijdens een interview met het tijdschrift Vogue tijdschrift Donderdag 21 oktober.

De vrouw die net haar nieuwe single “Easy on me” uitbracht, antwoordde met een ondeugende glimlach op haar lippen: “Laat me je laten zien.” Ze blijft andere vragen beantwoorden en verbergt een kleine band achter haar rug, voordat ze die aan de journalist geeft. “Het is echt cool”, waarschuwt ze.

Onder het glas is “Celine Dion’s kauwgom” gegraveerd op een stuk papier … met de kauwgom in kwestie. Hoe doen? leg uit. James Corden, vriend en presentator Carpool Karaoke, de show waaraan ze deelnam, ontmoette de Canadese zangeres tijdens het filmen. De gastheer herinnerde zich Adele’s verliefdheid op Celine Dion, pakte het monster op en gaf het aan haar.

Je kunt zijn werk vanaf 13 minuten 10 bekijken in onderstaande video.

Later zal James Corden zijn beweringen bevestigen, zoals je kunt zien vanaf 5:40 in de onderstaande video.

Verre van de grap, zoiets kan echte financiële waarde hebben. In 2004, kauwgom Britney Spears Het verkocht voor $ 14.000 op eBay.

ook om te zien werkgelegenheid HuffPost: Deze Amerikaanse YouTuber ontdekt de grootste Franse hits en zijn reacties zijn geweldig

READ  Grote glijbaan live in TPMP, aanhankelijke Cyril explodeert als nooit tevoren tegen een van zijn schrijvers dicht bij Eric Zemmour