Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wie zijn de gasten van Laurent Ruquier op zaterdagavond?

Laurent Ruquier viert 50 jaar live business en presenteert een uitzonderlijk aantal TV kinderen Prime time in France 2 op zaterdag 23 oktober. Hier zijn de namen van zijn gasten.

Zaterdag 23 oktober op het plateau TV kinderenLaurent Ruquier verwelkomt veel gasten in een wel heel bijzondere editie. De presentator viert 50 jaar live-uitzendingen en voor de gelegenheid deelt hij zijn collectie met verschillende persoonlijkheden uit de Franse audiovisuele scene en een paar zingende sterren. op het programma, Franse TV schuiven die voor sommigen een cultus is geworden, maar ook voor anderen zeldzaam of zelfs ongepubliceerd. France 2-kanaal onthulde op zijn Twitter-account een fragment uit de show, waarin we verschillende sequenties kunnen zien die de beeldkwaliteit van de anciënniteit onthullen. op een van hen Een speciale dank gaat uit naar Jean-Pierre Bernaut, barstte hij in lachen uit toen hij een onderwerp maakte over de midi-area gastro-enteritis-epidemie.

Een kom tentoongesteld gewijd aan skiën

Een bijzonder vermakelijk evenement blijft op de show De val van een gast, Christophe Dechavane, in het begin. Ik kan het niet geloven, het is de eerste keer dat ik in het echt mijn mond brak”, schreeuwde nadat hij bij zijn plaats was gekomen. voormalig presentator vanfamilie van goud zijn buurman amuseren Kristen Bravo, is ook uitgenodigd, met veel zelfhaat sinds hij erom vroeg Laurent Rocker Als de camera’s zijn val filmden. De gastheer van de groep zendt de pot één keer opnieuw uit, dan een tweede met een close shot, zoals te zien is in de feed die in de preview is onthuld door Tele-vrije tijd.

READ  De productie van "Black Panther 2" is stopgezet na de blessure van Laetitia Wright, "Princess of Wakanda".

Een bijna volledige reeks animaties

Onder de andere gasten van deze specifieke show zullen kijkers de gastheer vinden Sophie Davant, als Cyril Feraud, presentator sterke treffer, De grote concurrentie Gebaseerd op gewoon geweldig. Maar het zullen niet alleen animatoren zijn. zanger Sheilawie werd vrijgelaten? zijn laatste werk van een andere plaats In april zal er ook zijn. de zanger Pinabar, wordt gespeeld in de volgende aflevering van Kapitein MarloweZe reageerde ook op de uitnodiging van Laurent Ruquier voor deze speciale editie, die kijkers vanaf 21.10 uur op France 2 kunnen vinden.

Het artikel is geschreven in samenwerking met 6Medias