Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Miss Frankrijk 2022: Wie is Yousra Askari, Miss Normandië?

Normandië koos haar regionale schoonheidskoningin. Zaterdag 23 oktober 2021, aan het einde van een omstreden avond, werd Yosra Askari eindelijk gekroond. De jonge vrouw heeft de moeilijke taak om Amandine Petit, Miss France 2021, over te nemen.

Een jaar na de kroning van Amandine Petit, verkozen tot Miss Normandië 2020, zaterdag 23 oktober 2021, zette ze haar titel weer op het spel, aangezien 14 kandidaten voor de jury verschenen met als enig doel het winnen van de felbegeerde titel. Alleen, aan het eind van de avond, waar ze in verschillende kostuums opdaagden, kwam hij eindelijk Ronaise Yousra Askari, die werd verkozen tot Miss Normandië 2021. Zoals genoemd Parijs NormandiëEn De 24-jarige groeide op in Mantes-la-Jolie voordat hij zich in Rouen vestigde (Maritieme Seine). student, Ze bestudeert aangepaste fysieke en gezondheidsactiviteiten (Master 2) aan de Universiteit van Rouen. Ze legde uit dat ze erg atletisch is en dat ze moet bewegen om zich prettig te voelen in haar hoofd en lichaam. Het heeft ook een licentie van de Franse atletiekfederatie.

Zeer actief op sociale netwerken een paar uur voor zijn kroning, Ze wilde alle mensen bedanken die aan haar zijde stonden tijdens dit gekke avontuur Wat nog maar het begin is. “Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Bedankt om al deze mooie golven met me te delen, om me sinds vorig jaar te steunen en om me te verrijken dat we op elkaar kunnen rekenen. Jij bent degene die dit avontuur nog magischer maakt. Vanavond zal ik het podium betreden met al je kleine berichten in gedachten en mijn best doen om je trots te maken. Bedankt voor alles‘Ik schreef vanuit de gedachte dat zij de nieuwe Miss Normandy zou worden.

READ  Samen op vakantie in Cannes, deze foto vertelt ons veel over hun verblijf!

Yousra Askari wil doen zoals Amandine Petit

Zoals Amandine Petty voor haar deed, Yousra Al Askari hoopt nu te winnen nationale verkiezingen Die zal plaatsvinden in Rouen op 11 december 2021. Het zal in ieder geval het beste van zichzelf geven.

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen