Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het antwoord van Benzema is heel kort over het Franse nationale team en Deschamps

Het antwoord van Benzema is heel kort over het Franse nationale team en Deschamps

Scorer van het enige doelpunt op woensdagavond in de heenwedstrijd van de Champions League-ronde van 16 tegen Liverpool (1-0, 6-2 in totaal), Karim Benzema stopte aan het einde van de vergadering bij de microfoon van het kanaal. In een oogwenk maakte de Franse aanvaller speciaal melding van zijn recente mediapass met Didier Deschamps.

Het nieuws dat hem in verband brengt met het Franse team is nooit ver weg. Nadat Karim Benzema afgelopen weekend sociale media in vuur en vlam zette met twee kleine Instagram-verhalen naar aanleiding van een interview met Didier Deschamps, keerde Karim Benzema woensdagavond terug op het veld voor de knock-outronde van de Champions League tegen Liverpool (1-0, 6-2 in totaal). Eigenaar van het enige doelpunt van de ontmoeting, de Merengue-spits ontsnapte niet aan een zweem van zijn mediapasses met de Blues-coach.

>> Real Liverpool herwint (1-0)

>> Abonneer u op RMC Sport om het beste van de UEFA Champions League te bekijken

Toen hem werd gevraagd of hij iets had “aan te kondigen”, verwijzend naar het Franse team en Didier Deschamps, begon Benzema te roepen. ‘Niets aan te kondigen’, knipoogde de Golden Globe naar de microfoon van Canal+. Als hij echter beloofde “aan de mensen uitleg te geven” over dit dossier, voelde Benzema duidelijk dat dit niet het juiste moment was.

Ter herinnering: de Real Madrid-spits bespotte Didier Deschamps in twee Instagram-verhalen. “Maar wat een brutaliteit”, schreef Benzema (met een clown-emoji), terwijl hij een fragment uit een interview haalde waarin de coach zijn versie van de feiten gaf over de deal van de Madrid-coach voorafgaand aan het laatste WK.

READ  Morata en Kramaric hebben zich in de topscorersranglijst geplaatst

Benzema stelt gerust na een trap in het been

Met betrekking tot de overwinning van de Madrilenen, die zich kwalificeerden na het geweldige scenario van de eerste wedstrijd, sprak Benzema zijn grote tevredenheid uit. “We hebben het werk gedaan in de eerste etappe en respecteerden ze in de tweede etappe. Het was een geweldige wedstrijd met veel intensiteit. Dit zijn wedstrijden van het hoogste niveau, het is nooit gemakkelijk, we speelden tot in de details. We hebben ons onderwerp onder de knie “Ik zou zeggen. Als je kansen hebt, moet je ze erin stoppen.” Het dieptepunt en we zijn erin geslaagd om het te doen, “zei hij, genietend op de Canal + microfoon.

En terwijl hij grijnzend te zien was na zijn doelpunt, was ook Benzema, die in de 82e minuut werd vrijgelaten, gerustgesteld. “Het is een scheenbeen,” zei hij. “Het is een prik, rustig, niets ernstigs.” Alle lichten zijn groen. In ieder geval bij Real.

De belangrijkste artikelen