Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een enorm schandaal na de gewelddadige gebeurtenissen tussen Napels en Eintracht Frankfurt

Een enorm schandaal na de gewelddadige gebeurtenissen tussen Napels en Eintracht Frankfurt

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Gisteravond stonden Napoli en Eintracht Frankfurt tegenover elkaar in de knock-outfase van de Champions League. De Italianen wonnen met 3-0 en plaatsten zich voor de volgende ronde van de competitie. Maar lang voordat deze ontmoeting begon, vond er nog een wedstrijd plaats in de stad Napels. Er braken inderdaad hevige gevechten uit tussen Italiaanse en Duitse hooligans, begeleid door echo’s uit Bergamo, in het stadscentrum van Napels. de Corrière dello Sport Uit rapporten blijkt ook dat 600 Frankfurt-aanhangers in de stad waren toen hun een reisverbod werd opgelegd.

scènes veroorzaken”Stedelijke bendeoorlogen“Omdat ze antipolitie waren (800 politieagenten werden ingezet in de stad, noot van de redactie) maar ook voor Partenopei-fans”, legt de Italiaanse media uit. Politieauto’s werden in brand gestoken en er werden veel schoten gelost. Elders is Grégory Sertic ter plaatse voor kanaal +was het. “Ik viel op 500 meter van het veld in een handgemeen tussen de Duitsers en de supporters van Napoli. Ze moeten me voor een Duitser hebben aangezien. Helaas werd ik geraakt. Maar goed, het komt allemaal goed, dat is het belangrijkste.”Het is uit te leggen.

lezen
LdC, Napels-Eintracht: Grégory Sertic geblesseerd

Duitse supporters mochten niet reizen

Het gebeurde voor de wedstrijd. Maar de botsingen gingen door na de ontmoeting en vooral ’s nachts in het hotel van het Duitse team. Gemaskerde mannen probeerden binnen te komen en veroorzaakten ernstige schade aan de omgeving. de Corrière dello Sport praten over “chaos“gebaseerd op”de horror“In Napels na deze avond van regelrechte afschuw omdat de Duitse supporters niet naar Italië mochten. De politie is tot in de late uurtjes gemobiliseerd om te proberen de verschillende supportersgroepen in bedwang te houden. Donderdag zal de pers onvermijdelijk terugkeren naar de onderwerp.

Als we in Italië met de vinger wijzen naar de Frankfurt-fans, hebben we het in Duitsland over “De schande van de Champions League in Napelsin kolommen afbeelding. “Honderden Eintracht-ultra’s, evenals Atalanta Bergamo-hooligans, veroorzaakten een schandaal (…) Vier uur voor aanvang van de wedstrijd vonden er ernstige rellen plaats in het stadscentrum van Napels, hardcore fans van Eintracht en vriendelijke club Atalanta Bergamo vielen de politie aan en vuurden spelletjes op hen af. Daarnaast werden tavernes aangevallen en kregen ambtenaren tafels en stoelen.”

gruwelijke botsingen

In Napels zei de burgemeester, Gaetano Manfredi (59), geschokt te zijn: “De verwoestingen in onze historische binnenstad zijn onaanvaardbaar. We veroordelen in de meest krachtige bewoordingen deze onuitsprekelijke daden van de verantwoordelijken.” Eintracht-bestuurslid Philipp Reschke zei in Napels: Dit wil natuurlijk niemand zien. Het is het soort rellen waar we al sinds de dag van de loterij tegen opzien. De in de stad gestationeerde Italiaanse politie beschreef de situatie zo aan ons dat een groep van 250 Eintracht-aanhangers op de een of andere manier de stad binnendrong. Altijd bewaakt door de politie. Uiteindelijk vestigden ze zich op dezelfde plek. Ongeveer 150 Napolitanen vielen onze groep aan. Het belangrijkste is dit: geen blessures. Ook niet bij de politie.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Elders in Europa schokten deze beelden. In Spanje, Merk Gooien : “De chaos tussen Napoli- en Eintracht-fans: stenen, flessen, brandende auto’s… heel erg.” Sport praat over foto’swreedIn Engeland, de zon boeken : Brandende auto’s en raketten afgevuurd op een bus terwijl 800 politieagenten hooligans bevechten om de wedstrijd Napoli-Frankfurt onder de voet te lopen. de dagelijkse mail Hij heeft het ook over aChaos in NapelsIncidenten die de overwinning van Napoli gisteravond thuis bijna vergaten.

READ  De vaccinatie staat open voor alle burgers van de Verenigde Staten

kroeg. de
updaten