Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het afscheidsbericht van Tino Kadewere

Lener met aankoopoptie voor RCD Mallorca door Olympique LyonnaisTino Kadewere wilde een bericht achterlaten voor OL-supporters op Twitter. De Zimbabwaanse spits arriveerde in januari 2020 uit Le Havre en had het seizoen 2019/2020 bij Norman FC afgesloten. In twee seizoenen bij Les Gones speelde de 26-jarige spits 53 wedstrijden voor 11 doelpunten en maakte 3 assists in alle competities met Lyon.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Beste Lyon-supporters… Dit korte bericht is om mijn huur voor één seizoen aan Mallorca te bevestigen. Dus het is tijd voor mij om een ​​nieuwe ervaring te beleven in een nieuw toernooi. Voordat ik aan mijn korte verhaal begin, wilde ik de Lyon Foundation uit de grond van mijn hart bedanken. Dank aan OL voor het faciliteren van deze lening. Van de baas tot de staf, inclusief de verschillende technische staf en natuurlijk mijn teamgenoten: ik wilde jullie allemaal bedanken voor de afgelopen maanden samen. Hoge ambities en een kwalitatief hoogstaand personeelsbestand. Ik weet zeker dat er een succesvol seizoen op je wacht, je verdient het. Ik blijf je volgen en aanmoedigen. Tot ziens ! »

READ  Langebaanschaatsen | Ivani Blondin eindigde als zesde op de 500m op de Hammar Wereldkampioenschappen