Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het advies van Eric De Mico aan Zinédine Zidane

Het advies van Eric De Mico aan Zinédine Zidane

Sinds zijn vertrek bij Real Madrid in 2021 is Zinédine Zidane contractvrij. De 51-jarige technicus is bijna overal naartoe gestuurd, naar Paris Saint-Germain, Bayern München, Manchester United en zelfs op de bank bij de nationale ploeg, zoals Brazilië of Algerije. Maar geen van deze bands overtuigde ZZ om zich te engageren. Maar de tijd tikt en het is tijd om een ​​club te vinden volgens Eric De Mecco, zoals hij opmerkte tijdens de Super Moscato Show op RMC.

De rest volgt na deze aankondiging

“Ik denk dat hij nu training nodig heeft. Hij kan niet lang aan de zijlijn blijven staan.”' zei Di Meco eerst, voordat hij zijn punt uiteenzette. “Sommige van de grote spelers moesten een beetje achteruit gaan. We hadden het over Ancelotti en Real Madrid, maar toen hij naar Everton ging, kunnen we zelfs bij Napoli zeggen dat hij een stapje terug moest doen om zijn werk te doen.” “Er zijn coaches die niet aarzelden om dat te doen. Ik heb niet de indruk dat “Zizou” in deze geest zit. Dit jaar zijn er echter veel stoelen die zullen verhuizen.”, hij voegde toe. Deze zomer zullen veel stoelen vrij zijn, een kans voor de wereldkampioen van 1998 om weer op de voorgrond te treden.

kroeg. de
updaten

READ  De verwachting is dat Ricciardo niet vóór Singapore terugkeert