Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Heel moeilijk en pijnlijk…”: Sophie Davant geeft toe geen getuige te zijn geweest van een affaire met Giulia Vignali

“Heel moeilijk en pijnlijk…”: Sophie Davant geeft toe geen getuige te zijn geweest van een affaire met Giulia Vignali

Geschreven door Leanne Lazar

| Editor

Leanne Lazar is webredacteur voor de tv-afdeling van Purepeople.com. Ze kent de reis van Jean-Pierre Pernot op TF1 net zo goed als ze de laatste wendingen van reality-tv-kandidaten kent en heeft een duidelijke voorkeur voor oprechte verhalen.

Sophie Davant ontkwam tijdens haar optreden in het programma ‘Buzz TV’ niet aan enkele vragen over ‘Affaire is Over’, het programma dat ze na zes jaar goede dienst verliet. Een programma dat haar nog steeds dierbaar is, maar waar ze niet meer naar heeft gekeken sinds Giulia Vignali het roer overnam…

“Heel moeilijk en pijnlijk…”: Sophie Davant geeft toe dat ze de “affaire” niet zag eindigen met Giulia Vignali Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

Terug naar school gaan was dit jaar heel anders voor Sophie Davant. Sterker nog: de presentatrice keert niet meer elke middag terug naar de kijkers van France 2 waar ze sinds 2017 presenteert. De overeenkomst is gesloten. In plaats daarvan verhuisde ze naar Europa 1, waar ze dagelijks nieuws presenteert Sofie en vrienden Om over dit nieuwe avontuur te praten, beantwoordde Rafik William Lemerge elke dag vanaf 16.00 uur de vragen van onze collega’s van Buzz-TV.

En onvermijdelijk zijn vertrekDe overeenkomst is gesloten Het werd vermeld. Sophie Davant kreeg de gelegenheid om samen met haar invaller Giulia Vignali naar haar geanimeerde vertolking te kijken. “Ik wilde tegen de kijkers zeggen… Ik ben duidelijk erg emotioneelZe gaf toe dat ze enigszins woordenloos was en haar tranen in bedwang hield. Het komt zelden voor dat een tv-programma zo snel de harten van de kijkers bereikt. Ik heb er alle vertrouwen in dat Julia de leiding zal nemen en deze relatie met u zal onderhouden“.

READ  Laura Tenodji en Christian Estrosi: zeldzame foto's met hun kinderen Milaan en Bianca, sportvakanties!

Een scène vol oprechtheid en vriendelijkheid overheerste, zoals bevestigd door Sophie Davant. “ik heb het gevonden (Giulia Vignali, noot van de redactie) Hij was erg vriendelijk en was zich bewust van mijn achtergrond en anciënniteit. Ze heeft de wens om geen wedstrijden te houden“, gaf ze hem toe, eraan toevoegend dat “Zonnig en glimlachend meisje“Wie had het?”Alle troeven voor succes in deze show“.

Ik ben erg emotioneel

Sophie Davant zal echter niet tot de aanhangers van het programma behoren. De omroeporganisatie legde tijdens hetzelfde interview uit dat ze de nieuwe versie niet had gevolgd. “En dan, eerlijk gezegd, kijken De overeenkomst is gesloten Het is voor mij heel moeilijk en pijnlijk. als Het staat op het programma Ik stopte, ik had problemen met het kijken naar de ochtendshows. Ik ben erg emotioneelZe gaf toe en herinnerde zich haar beslissing om te stoppen De overeenkomst is gesloten Hij was “Erg moeilijk“Nemen.”Ik word het nooit beu om dit programma te presenteren“, Ze zei.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging