Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een plek die eind 2024 winstgevend moet zijn

Een plek die eind 2024 winstgevend moet zijn

Een bezoek aan het huismuseum kost € 25, vergeleken met € 12 voor het museum alleen, gelegen op 14 rue Verneuil. Alexis Raymboldt

In Parijs werden de Rue de Verneuil, het huis van de kunstenaar en het aangrenzende museum opengesteld voor het publiek. Een project ter waarde van 6 miljoen euro.

Afgelopen donderdag ontving Charlotte Gainsbourg in de Rue du Verneuil Rima Abdel Malik, minister van Cultuur, en Rachida Dati, burgemeester van 7.H departement, en Valérie Pécresse, president van de regio Ile-de-France. Burgemeester van Parijs Anne Hidalgo was een actrice. “Het was leuk, we hopen dat het haar in de toekomst zal helpen.” zei Charlotte Gainsbourg. Als Anne Hidalgo geen cent betaalde om dit project ter waarde van 6 miljoen euro te helpen, financierde Valérie Pécresse het voor een bedrag van 800.000 euro. “Erfgoed koppelen aan creatie is wat we moeten doen. Dit project is een mijlpaal in onze ondersteuning van kunstenaarshuizen. vertelde ze ons vorig jaar. De uitverkorene heeft een persoonlijke band met de plek. “Ik woonde als jonge bruid in de Rue de Verneuil. Ik heb Serge Gainsbourg nooit gezien, maar ik kwam elke dag langs zijn huis.

Naast deze publieke middelen wordt een bedrag van 45 duizend euro betaald door het Nationaal Muziekcentrum. De overige 86% van de begroting bestaat uit particuliere middelen. “gerechtigheid,…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 62% om te ontdekken.

Flash-uitverkoop -70%

De aanbieding is geldig tot 25 september. Zonder verplichting.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Een voormalig lid van de Fugees die is veroordeeld in een corruptiezaak