Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haast je naar IKEA met het mooiste en meest elegante dekbedovertrek uit de catalogus!  -Textbord

Haast je naar IKEA met het mooiste en meest elegante dekbedovertrek uit de catalogus! -Textbord

IKEA heeft de beste producten onthuld als je je beddengoed opnieuw wilt ontwerpen nu de herfst van 2023 in aantocht is!

Over een paar dagen keert de herfst terug naar Frankrijk. Het minste wat we kunnen zeggen is dat er in deze periode beddengoedproducten werden gebruikt Niet hetzelfde als in de zomer. IKEA weet dit goed.

De perfecte beddengoedset

In de zomer slapen veel mensen met een eenvoudig laken in plaats van met een dekbed. Ook kussens worden in deze periode aan de kant gelegd, omdat deze vaak warmte vasthouden. Maar naarmate de herfst nadert, veranderen de dingen.

Tijdens dit seizoen is het van essentieel belang om goed beddengoed te hebben, zodat u de nachten niet te koud heeft. Toen liet IKEA het in de catalogus zien NONNEA dekbedovertrek.

Deze beddengoedset bestaat uit een dekbedovertrek en één of twee kussenslopen, afhankelijk van de gekozen maat. Alle stukken zijn gemaakt van 100% katoen. Zij hebben Getextureerde afwerking, zacht, ademend en gemakkelijk te onderhouden.

U kunt deze set met een normale behandeling in de machine wassen. Bij een maximale temperatuur van 60°C. Het kan ook in de droger worden gedroogd op een maximale temperatuur van 80°C. Je kunt het strijken op een temperatuur van maximaal 200 graden Celsius.

De IKEA set is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 200 x 150 cm, inclusief kussensloop. Afmeting 220 x 200 cm, met 2 kussenslopen. Afmeting 220 x 240 cm, met 2 kussenslopen. De kussenslopen zijn echter 50 x 60 cm lang en breed en verkrijgbaar in het grijs.

IKEA biedt de beste producten om je beddengoed een nieuwe vorm te geven nu de herfst in aantocht is!

Perfect dekbedovertrek verkocht door IKEA

IKEA biedt ook een TRÄDKRASSULA dekbedovertrek. Dit Scandinavische voorbeeld springt eruit Bedrukt met asymmetrische blauwe patronen Rustend op een witte voet. Gemaakt van 100 threadcount, 52% gerecycled polyester en 48% katoen.

READ  Timothée (Les 12 cops de midi) reageert op zijn nederlaag in de Contest of Champions

Daarnaast worden er een dekbedovertrek en één of twee kussenslopen met envelopsluiting meegeleverd. Machinewasbaar met eenvoudige cyclus. Bij een maximale temperatuur van 60°C.

Gebruik geen bleekmiddel of andere bleekmiddelen. Je kunt ze ook in de droger drogen of strijken op een maximale temperatuur van respectievelijk 80°C en 150°C.

Ze zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 150 x 200 cm breed en 240 x 220 cm lang, met kussenhoezen van 50 x 60 cm lang en breed. Hij Afhankelijk van het model kost het 7,99 euro of 14,99 euro Gespecificeerd.

IKEA biedt de beste producten om je beddengoed een nieuwe vorm te geven nu de herfst in aantocht is!

Andere producten voor dringende aankoop

IKEA onthulde ook een NATTSVÄRMARE dekbedovertrek en kussensloop. Deze monochrome set is gemaakt van 100% katoen en is verkrijgbaar in drie kleuren. Ze zijn: geel, lichtgrijs en paars.

Het dekbedovertrek heeft een breedte en lengte van 150 x 200 cm of 240 x 220 cm. Bovendien is hij aan elk uiteinde verstelbaar met verborgen knoppen die oncomfortabel wegglijden voorkomen.

De enkele versie bevat een 50 x 60 cm lange en brede kussensloop met envelopsluiting. terwijl De dubbele versie wordt geleverd met twee kussenslopen IKEA met dezelfde afmetingen en kenmerken.

Het is vervaardigd met behulp van 104 draden met hoge weerstand. Om het te onderhouden, wordt aanbevolen om de instructies op het etiket te volgen en chemisch reinigen te vermijden. Kosten voor deze groep € 14,99 of € 24,99, Afhankelijk van de maat.

IKEA biedt de beste producten om je beddengoed een nieuwe vorm te geven nu de herfst in aantocht is!

Zoals onthuld door IKEA TAGGVALLMO hoeslaken. Gemaakt van 100 thread count, 52% gerecycled polyester, met 48% hoogwaardig katoen. Dit zijn materialen die zorgen voor een esthetisch tintje, zacht zijn in contact met de huid en volledig ademend zijn.

READ  TF1-journalist Harry Russelmack en zijn vrouw gaan scheiden

Je kunt hem wassen in de wasmachine, normaal programma, op een maximale temperatuur van 60°C. Rekening houdend met een onderdeelkrimp van 4%. Het kan ook in de droger worden gedroogd op een maximale temperatuur van 80°C.

Strijken op een temperatuur van maximaal 150 graden Celsius. Hij is wit en heeft… Ter waarde van 4,99 euro.

IKEA biedt de beste producten om je beddengoed een nieuwe vorm te geven nu de herfst in aantocht is!