Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Dit is de wereld waarin we leven!”  : Vóór Paris Fashion Week werden creaties van Balmain gestolen

“Dit is de wereld waarin we leven!” : Vóór Paris Fashion Week werden creaties van Balmain gestolen

Ontwerper Olivier Rousteing onthulde op zondag 17 september dat de chauffeur, die ongeveer vijftig exclusieve stukken ontving, die binnen tien dagen tijdens de modeshow zouden worden onthuld, werd aangevallen en beroofd tussen het vliegveld en het hoofdkantoor van de luxemodezaak. huis. .naaien. Linda Evangelista en Donatella Versace komen hem te hulp.

‘Het is verschrikkelijk. Ik stuur je al mijn liefde.’ Net als veel andere modefiguren uitte het beroemde supermodel Linda Evangelista op zondag 17 september haar volledige solidariteit met Olivier Rousteing, de designster van het haute couturehuis Balmain, die ongeveer vijftig stukken onthulde die hij in tien dagen zou presenteren tijdens de tentoonstelling. Zijn show tijdens de Paris Fashion Week was zojuist van hem gestolen.

“Gelukkig is de bezorger veilig en wel.”

De ontwerper schreef in een Instagram-post: “Vanochtend werd ik lachend wakker, terwijl ik mijn volgende show aan het polijsten was, en dit is wat er gebeurde. Er zijn 50 items gestolen van Balmain. Onze bezorger was het slachtoffer van een autodiefstal. De vrachtwagen was gestolen Ik heb 50 items van Balmain gestolen. Het was de bezorger. “We hebben een slachtoffer van autodiefstal. Er zijn 50 items gestolen van Balmain.” Gelukkig gaat het goed met de bezorger!”

De diefstal heeft blijkbaar plaatsgevonden tussen de luchthaven en het Parijse hoofdkantoor van Balmain, in Roissy-en-Brie, in de nacht van zaterdag op zondag. “Veel mensen hebben hard gewerkt om deze collectie tot leven te brengen”, klaagt Olivier Rousteing. “We zijn alles opnieuw aan het ontwerpen, maar dit is echt respectloos.”

READ  Quinté PMU - PRIX DE MARSEILLE voorspelling 16 januari 2023

67 modeshows en 40 presentaties in tien dagen

Er vindt Fashion Week plaats, waarbij de grootste Parijse modeontwerpers hun lente- en zomercollecties onthullen Van 25 september tot 3 oktober in Parijs Het heeft 67 optredens en 40 presentaties. Daarom had Olivier Rousteing maar tien dagen om de gestolen kleding opnieuw te maken, en zijn modeshow stond gepland op 27 september om 20.00 uur.

Donatella Versace, president van het beroemde Italiaanse merk, schreef aan de modeontwerper: “Ik weet dat je dit allemaal met jouw creativiteit kunt overwinnen.”

Paris Fashion Week, gehouden in het Palais de Tokyo, is een van de grootste mode-evenementen ter wereld en vindt plaats direct na die in New York, Milaan en Londen.