Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heeft de gezondheidscorridor het mogelijk gemaakt de vierde golf in te dammen?

verificatie – Terwijl de epidemie zich na een sterke stijging lijkt te vestigen op een hoog vervuilingsplateau, verwelkomt de regering de impact van de gezondheidsvergunning die midden in de zomer is ingevoerd. Wat is het echt?

de vraag. Waar enkele duizenden Fransen zich voorbereiden om op te rukken Zevende zaterdag op rijDe overheid is van haar kant blij met de positieve effecten van de gezondheidskaart. Sinds 21 juli bemoeit het zich met ons dagelijks leven en wordt het een accessoire van de zak, tot 9 augustus is het verplicht geworden om restaurants, cafés, sport- en culturele locaties te betreden. Na een zomer die gekenmerkt werd door de hervatting van de epidemie, tegen de achtergrond van de snelle verspreiding van de deltavariant, lijkt de circulatie van het virus te vertragen en zich te vestigen op een hoog plateau met 20.000 dagelijkse besmettingen.

«Op de meeste afdelingen lijkt de epidemie af te nemenGabriel Atal nam op 25 augustus nota van het vertrek van de ministerraad. De regeringswoordvoerder verwelkomde de 15 miljoen Fransen die hun eerste injectie kregen na de verklaringen van Emmanuel Macron op 12 juli. “Dit is de versnelling die het mogelijk maakte om te stabiliseren

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 87% om het te ontdekken.

De grenzen van de wetenschap verleggen is ook vrijheid.

Lees je artikel verder voor 1 euro voor 2 maanden

Al geabonneerd?
Log in

READ  Versterking van de vaccinatiecampagne in Guadeloupe