Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hazard’s gedrag veroorzaakte ook spanning in de kleedkamer

Op weg naar ons WK Top tien: de beste doelpuntenmakers in de geschiedenis van Paris Saint-Germain

Afgelopen nacht, Eden Hazard koos er uiteindelijk voor om zich te verontschuldigen. Na een dag vol gekibbel en debatten over zijn gedrag in de wedstrijd na de wedstrijd tegen Chelsea, kwam de Belgische vleugelspeler uit de stilte om zijn wroeging te bevestigen, maar ook om te zweren dat hij volledig gemotiveerd was voor het einde van het seizoen bij Real Madrid. . .

Excuses gedreven door de publieke woede die zijn gelach veroorzaakte aan het einde van de wedstrijd tussen Chelsea en Real Madrid. Het moet gezegd dat de waarnemers en supporters massaal opstonden. Zelfs ESPN maakte die dag bekend dat de regering van Madrid erg boos was op het gedrag van Hazzard.

Elf wereldnummers 340 zijn hier beschikbaar

Real Madrid-spelers zijn boos op zijn gedrag

Begin diavoorstelling
📝 Chelsea – Real Madrid: Merengue-aantekeningen!
+12

Echte spelersAfbeelding tegoed – sport pictogram

Maar dat is niet alles, want veel van de spelers in de kleedkamer waardeerden het gedrag van de Belgische vleugelspeler helemaal niet. Op El Chiringuito onthulde journalist Juanfe Sanz de gemoedstoestand in een kleedkamer waar spanning en fatalisme zich vermengen tegenover een element dat niet echt angstig is …

“Sommige spelers van Real Madrid waren boos op de reactie van Eden Hazard. Maar tegelijkertijd zijn we niet verrast door wat er sinds zijn aankomst is gebeurd. Sommigen vergelijken hem met Bale in de kleedkamer”, benadrukte de journalist.