Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Harry Potter-auteur neemt het op tegen Daniel Radcliffe en Emma Watson

Harry Potter-auteur neemt het op tegen Daniel Radcliffe en Emma Watson

nieuw Controverse En het nieuws Beschuldigingen naar Transfobie tegenovergestelde Rowling. auteurHarry Potter Hij was erg blij met de resultaten van A Stadion Wie zal vloeken voordat hij aanvalt? Daniël Radcliffe En Emma Watsononder andere.

auteurHarry Potter Opnieuw beschuldigd van transfobie

De controverses rond JK Rowling volgen elkaar op en lijken enigszins op elkaar. Sindsdien zijn er jaren verstreken auteurHarry Potter Het vergroot het aantal min of meer gewelddadige roadtrips, maar altijd rond hetzelfde thema: oversteken. Hoewel ze nog steeds de steun heeft van veel fans, heeft de Britse romanschrijver zichzelf verdeeld met uitspraken die als transfoob worden beschouwd. Een paar weken geleden, Ze werd zelfs beschuldigd van passiviteit Hij ontkent deels de vervolging van de transgendergemeenschap tijdens de Tweede Wereldoorlog.

JK Rowling

Een paar uur geleden, JK Rowling heeft opnieuw de resultaten verwelkomd van een onderzoek uitgevoerd door Dr. Hilary Cass. Beroemde kinderarts. Het oordeelde dat het recht op transitie te gemakkelijk aan minderjarigen wordt toegekend, en benadrukte dat er geen gegevens zijn die bevestigen dat gendertransities betere transities mogelijk maken. ‘Omgaan met seksgerelateerde problemen’. Dit was dus een overwinning voor JK Rowling, die van de gelegenheid gebruik maakte om het op te nemen tegen Daniel Radcliffe en Emma Watson, maar niet alleen dat.

Daniel Radcliffe, Emma Watson… onvergeeflijke beroemdheden volgens JK Rowling

Nadat JK Rowling een lange draad op X had geplaatst over het bovengenoemde onderzoek, Eén gebruiker vond dat Daniel Radcliffe en Emma Watson hem iets schuldig waren “publieke verontschuldiging”. Tolken van Harry en Hermelien in de films Harry Potter Ze hebben hun meningsverschillen met de auteur over het onderwerp transitiviteit nooit verborgen gehouden. Maar ze antwoordde dat ze ‘niet zeker wist’ of ze hen hun houding zou ‘vergeven’.

READ  Waar is het kasteel van Montmirail uit "De bezoekers"?

JK Rowling is zelfs erg boos op alle beroemdheden die de LGBT-zaak hebben verdedigd Volgens haar is dit een tegenslag voor de vrouwenrechten en een gevaar voor jongeren: “Beroemdheden die zich hebben aangesloten bij een beweging die erop gericht is [remettre ne cause] De zwaarbevochten rechten van vrouwen die hun platform hebben gebruikt om de transitie van minderjarigen aan te moedigen, kunnen hun excuses bewaren voor de getraumatiseerde, getraumatiseerde en kwetsbare vrouwen die ruimtes voor hetzelfde geslacht bezoeken.

JK Rowling Daniel Radcliffe Emma Watson

Voor JK Rowling doen beroemdheden, artsen en alle mensen die de transgendergemeenschap steunen zowel vrouwen als kinderen/tieners pijn. Wie zou het heel gemakkelijk vinden om geslachtstransitie toe te staan. Het is dus niet de gekke liefde tussen JK Rowling en de sterren van de saga Harry PotterDie het recht heeft om binnenkort opnieuw als serie te worden opgestart. De auteur van het boek zal ook bij het project betrokken worden, als HBO niet voor die tijd besluit afstand van haar te nemen.

En niet voor niets heeft de schrijver de afgelopen dagen veel controversiële tweets gepost. Hij valt ook mensen aan die de oorspronkelijke studie van Hilary Cass in twijfel trekken: “Ik begrijp dat de bevindingen van het onderzoek een seismische schok hebben veroorzaakt bij degenen die klokkenluiders hebben opgejaagd en gedemoniseerd en tegenstanders als transfoob hebben bestempeld.” Maar proberen het werk van Hilary Cass in diskrediet te brengen is niet alleen verkeerd. “Het is actief schadelijk.”. Het lijkt er zeker op dat JK Rowling en LGBT-aanhangers voor altijd onverenigbaar zullen blijven.

READ  Philip Echebest "verliest de leiding" in het midden van de show: de werkelijk verbazingwekkende videosequentie!

Geschreven door Robin Stalin

Hallo, ik ben Robin. Ik ben vooral gepassioneerd door videogames en ben geïnteresseerd in alles wat met nerds en popcultuur te maken heeft. Als ik mijn familie bang maak omdat ik tatoeages krijg en naar metal luister, compenseer ik dat met mijn smaak in schaken en interesse in de ruimte. De nerd moet mijn dierbaren verdragen, ondanks zichzelf, mijn twijfelachtige woordspelingen en mijn voortdurende verwijzingen naar Camelot.