Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om de poster van de serie te wijzigen en deze wordt vernietigd

Kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om de poster van de serie te wijzigen en deze wordt vernietigd

daar serie Hij valt Eindelijk beschikbaar op Prime-video Sinds dit 12 april 2024. Maar het lijkt erop dat de heldin een grote fout heeft waar één fan last van heeft. Daarom belde hij A Amnesty International Om dit te corrigeren, voordat internetgebruikers er gewelddadig mee omgaan X.

De series Hij valt Hier zorgt één fan al voor controverse met behulp van kunstmatige intelligentie

De serie is gebaseerd op de gelijknamige videogameserie, ontwikkeld door Bethesda Hij valt Hij wacht ongeduldig. Maar de eerste recensies zijn zeer geruststellend, en Mensen die zich abonneren op Prime Video kunnen nu hun eigen mening vormen. Alle acht afleveringen zijn sinds vrijdag integraal beschikbaar. De mogelijkheid om het script en de filmlocaties te ontdekken, evenals de acteurs en actrices om hun vertolkingen te beoordelen. In de hoofdrol vinden we Ella Purnell, Die heb je al gezien in de serie bitter zoet, Ze leent haar stem aan Jinx in de originele versie van de uitstekende serie Arcana.

Zijn optreden in de serie Hij valt Het werd algemeen geprezen. Maar in X ontdekte de persoon die het GameCharactersIA-account beheerde een fout: Ze heeft niet genoeg vorm in haar ogen. Zelfs dan zullen we maar zeggen dat het een kwestie van smaak is. Aan de andere kant wordt het een probleem als…Hij kwam op sociale netwerken aankondigen dat dit een probleem is dat moet worden aangepakt. Voor deze Gebruik kunstmatige intelligentie om de billen van de heldin te vergroten: “Het is snel en slecht gedaan, maar dat cliché zat mij echt dwars.”, hij is aan het schrijven. Dat is duidelijk niet gebeurd.

READ  Een miljoen trekking beschikbaar (gratis)

Fallout-serie Prime Video AI

Op X zijn internetgebruikers meedogenloos

Dit zal waarschijnlijk voor niemand als een verrassing komen, maar nadat het gepubliceerd was, De persoon achter het GameCharactersIA-account werd aangevallen door duizenden internetgebruikers. Velen riepen hem daartoe specifiek op “Naar buiten gaan” Of probeer aan te raken “echte vrouw” Voor één keer in zijn leven. Anderen benadrukken eenvoudigweg het volledige gebrek aan interesse in een dergelijke post. Ten slotte hekelen gamers het slechte beeld dat dit van hen geeft: gamers die hun dag achter hun scherm doorbrengen en hun geduld verliezen voor het lichaam van een vrouw.

Het lijkt misschien alsof dit bericht onevenredige reacties oproept, maar we moeten toegeven dat dit bericht bijzonder gênant is, vooral met het commentaar dat ermee gepaard gaat. wat dan ook, Hier zijn enkele hete reacties van internetgebruikers, Die bijzonder boos zijn.

Eruit.

12 april 2024

Eruit.

Ze had nog nooit de aanraking van een vrouw gevoeld

12 april 2024

Ze had nog nooit de aanraking van een vrouw gevoeld

Ga interactie aan met een echt mens, het is walgelijk

12 april 2024

Ga met een echt mens in gesprek, het is walgelijk

Op een andere dag bracht een andere man zichzelf in verlegenheid

12 april 2024

Nog een dag, nog een man die zichzelf in verlegenheid brengt

Ga alsjeblieft naar buiten, ik smeek je

12 april 2024

Ga alsjeblieft naar buiten, ik smeek je

Je bent zo zielig, het gooien van foto's naar een AI en doen alsof je enige creativiteit had bij het maken ervan is lachwekkend en heel verdrietig.

12 april 2024

Je bent zo zielig lol. Foto's naar een AI sturen en doen alsof je enige creativiteit hebt getoond, is zowel lachwekkend als erg triest

Kunnen we een nieuwe regel maken?

Moet je, om commentaar te geven op het uiterlijk van een vrouw, een vrouw minstens één keer in je leven aanraken?

12 april 2024

Kunnen we een nieuwe regel maken?

Om commentaar te geven op het uiterlijk van een vrouw, moet je minstens één keer in je leven een vrouw hebben aangeraakt?

Als je op zoek bent naar inhoud die iets positiever is dan door AI gegenereerde inhoud die erop gericht is vrouwen voller te maken, Of ontdek wat de pers over de serie denkt Hij valtal beschikbaar op Prime Video.

READ  ‘We begrijpen er niets van’, ‘Zwijg’, ‘Rue’. Isabelle Huppert verdeelt kijkers, de actrice schaamt zich niet voor kritiek

Geschreven door Robin Stalin

Hallo, ik ben Robin. Ik ben vooral gepassioneerd door videogames en ben geïnteresseerd in alles wat met nerds en popcultuur te maken heeft. Als ik mijn familie bang maak omdat ik tatoeages krijg en naar metal luister, compenseer ik dat met mijn smaak in schaken en interesse in de ruimte. De nerd moet mijn dierbaren verdragen, ondanks zichzelf, mijn twijfelachtige woordspelingen en mijn voortdurende verwijzingen naar Camelot.