Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: Surprise, de gratis multiplayer-modus is nu beschikbaar met seizoen 1, Heroes of Reach!

15 november is een belangrijke datum voor de samenleving X-Box, sinds de tekenen De 20e verjaardag van de Noord-Amerikaanse lancering van de eerste console van MicrosoftDus, Halo: Combat Evolved. bij deze gelegenheid, Definitie van Xbox Jubileumviering Vier het evenement goed en sluit af met een bericht van 343 industrieën. Terwijl we wachten op de lancering alleen campagnesoneindige uitstraling Op 8 december zijn de lobbygeruchten van de afgelopen dagen uitgekomen. Dus alles is hetzelfde met een zekere verrassing Multiplayer-modus Gratis om te spelen Verschenen op maandag 15 november !

De seizoen 1 gedoopt Aankomst HeldenEn Dat we alle details al hadden Ook deze laatste dagen om nu te spelen Zonder te hoeven wachten op de releaseoneindige uitstraling Strikt genomen, beide op Xbox Series X | S, Xbox One en pc (Reservering stoom-). Dat laatste gaat door Tot mei 2022 en zij Gevechtspas Die geldt voor alle seizoenen als herinnering, met slechts één aankoop die nodig is om van extra cosmetische beloningen te genieten. Alle voortgang van deze fase wordt bijgehouden, die nog steeds wordt beschouwd als een bètaversie. Anderzijds, de gebeurtenis Fractie: Tenrai In beperkte tijd met zijn evenementenbaan, afspeellijst en visuals over samurai-themaVolgende week gaat het beginnen !

Halo Infinite Seizoen 1 Fracture Tenrai 15 11 2021

oneindige uitstraling Het zal beschikbaar zijn bij de lancering in Xbox Game Pass En het kan zo zijn Gereserveerd Amazone geprijsd op € 69,99 Als u een fysiek exemplaar wilt ontvangen.

Zie ook: Halo Infinite: gameplay die je inspireert in een lange campagnetrailer

VigneteditorAlexander Simson (Wet van Omega)
Verantwoordelijk Corrector – Auteur
Verslaafd aan Assassin’s Creed en Destiny, RPG-liefhebber en gepassioneerd door game-ervaringen in het algemeen. Een reader voor strips (DC) en verschillende manga (One Piece!). Alchemist van opleiding en Whovian in hart en nieren.
Volg mij : Twitter GamergenInstagram Gamergen