Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halo Infinite: 4K-videovergelijking van de campagne tussen 2020 en 2021! | Xbox One

Niets lijkt het einde van een campagne te kunnen stoppen oneindige uitstraling 9 dec. Volgens onze informatie zal het voorlopig ook aflopen en de aankondiging van een op handen zijnde overstap naar goud. Terwijl de singleplayer-campagne van de game in de zomer van 2020 in première ging, toont een video de grafische en technische verbeteringen van het afgelopen jaar.

Betere verlichting, fijnere armaturen

In een nieuwe video keert Game Informer terug naar de opmerkelijke verschillen tussen het spel zoals het in 2020 werd geïntroduceerd en wat het nu is geworden. We kunnen zien dat 343 Industries de verlichting en sfeer van de titel al heeft aangepast, maar ook met enkele nieuwe details.

In de eerste scène heeft de piloot nu bijvoorbeeld sporen op zijn voorhoofd die vorig jaar niet bestonden, wat een minder subtiele kant aan het personage toevoegt. We zien ook dat texturen tegenwoordig over het algemeen veel beter zijn. De atmosfeer in de kom is ook meer aanwezig en dichter met de aanwezigheid van een bepaalde korrel.

Als je eenmaal op Halo bent geland, verschijnen veranderingen ook vrij gemakkelijk. De eerste bevindt zich duidelijk in een staging-fase omdat we het vlaggenschip nu van achteren van boord zien gaan toen de missie plotseling begon in 2020.

De wereld van Halo Infinite ziet er ook veel warmer uit in deze nieuwe versie van de gepresenteerde missie. Het licht lijkt te zijn aangepast en lijkt zachter, waardoor objecten en omgevingen minder vlak zijn dan voorheen. De taak lijkt misschien later op de dag te beginnen.

READ  RUMOR op PlayStation Plus: de naam van de grote PS5-game die in juli 2021 wordt getoond, is al gelekt

De laatste scène is interessanter omdat 343 Industries de manier waarop we Chef Brute zien volledig heeft veranderd. Hoewel zijn baard nu voller is, lijkt zijn styling niet te zijn veranderd en hebben de ontwikkelaars ervoor gekozen om het rode filter op zijn plaats te laten in plaats van het personage te laten zien zoals hij werkelijk is.

De Halo Infinite-campagne wordt op 9 december gelanceerd. Het multiplayer-gedeelte van de game is al beschikbaar in bèta en het eerste seizoen is al onderweg.

Meer informatie over Halo Infinite