Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haaland-clan reageert op Bayern

Haaland-clan reageert op Bayern

De Haaland-clan reageert op de opmerkingen van Oliver Kahn

Terwijl Bayern-voorzitter Oliver Kahn Erling Haaland te duur vond voor de Beierse club, reageerde Jan-Age Fjoortoft kortaf op Twitter.

De koerier schreef: “De Bayern-coach zegt dat Bayern vanwege het financiële pakket uit de race is voor Erling Haaland. Nou, nou… ik kijk uit naar de dag dat de hele waarheid hierover wordt onthuld.” familie Haaland.

>> Lees het volledige artikel

Benlamri eindigde in Qatar

Jamal Benlamri zal niet lang in Qatar Club blijven. De club uit Doha, waar hij afgelopen zomer lid van werd, maakte zondag bekend zijn contract te beëindigen. De 32-jarige international van Algerije heeft slechts een korte periode in Qatar gehad en speelde slechts 19 wedstrijden in alle competities. Een beetje zoals OL, want hij speelde vorig seizoen nogal wat wedstrijden (6) voordat hij werd vrijgelaten.

Thomas Muller heeft naar verluidt verlengd bij Bayern Monse

Duitse media afbeelding Maandag werd bekend dat Thomas Muller twee seizoenen gaat verlengen bij Bayern München. De Duitser was aanvankelijk tot 2023 bij de Beierse club betrokken, en is nu tot 2025 voor het leven aan zijn club verbonden.

Julien Stefan had geen smaak voor de geruchten die hem naar Lyon stuurden

Zaterdag, het team Julien Stephan, de huidige coach van Straatsburg, heeft Olympique Lyonnais voorrang verklaard bij het vertrek van Peter Boss. Informatie die weinig smaak lijkt te hebben voor Stefan, die er zondag vurig op reageerde op de Prime Video-microfoon.

“Of het een echt OL-belang is? Wat ik niet kan controleren, is wat Leon in de toekomst wil doen. Ik heb absoluut geen controle. Aan de andere kant, wat ik kan controleren en zeggen is dat ik na het lezen van dit artikel geschokt omdat ik mijn toestemming heb gegeven Of kijk hier misschien eens positief naar. Dit is verkeerd. Het is respectloos voor FC Strasbourg. Het is ook respectloos voor de coach die daar is. Straatsburg is daar. Het is geen dweil dat je kunt stappen op zo. Het is een mooie club, het is een betrouwbare club aan het begin van het seizoen. Mijn enige doel en ambitie De enige tussen nu en het einde van het seizoen in vergelijking met Lyon is om ze achter te laten. Dat zou zijn een ongelooflijke prestatie.”

READ  Frankrijk basket: De kapitein is Fournier

Lacazette stelt voorwaarde om terug te keren naar OL

De gast van de Channel Football Club van deze zondag, Alexandre Lacazette, gaf toe dat OL navraag heeft gedaan om hem volgend seizoen terug naar de club te halen. De 30-jarige spits stelt aan het einde van zijn contract bij Arsenal toch een voorwaarde. Lacazette beantwoordde het potentiële obstakel van de afwezigheid van een Europese speler: “Ik wil in Europa spelen, het is lang geleden dat ik ook in de Champions League heb gespeeld, dus ik mis het. Niets is onmogelijk in het leven, maar het is meer ingewikkeld.” De competitie zou volgend seizoen kunnen vertegenwoordigen.

>> Alle informatie over de mogelijke terugkeer van Lacazette naar Lyon hier

Ajax: Tin Hag “is nog niet vertrokken”, aldus sportief directeur van de club

Nadat Ajax in de halve finale van de Nederlandse beker tegen PSV Eindhoven werd uitgeschakeld, bevestigde Jerry Hamstra dat de club Erik ten Hag probeert te overtuigen om te blijven, ondanks geruchten die hem naar Manchester United stuurden.

Hamstra vertelde ESPN in opmerkingen geciteerd door ESPN Luchtsporten. Hoop dat het blijft. We moeten ons bij de feiten houden, hij is nog niet weg. Hij is altijd gefocust op Ajax, en wij ook. We hebben er alles aan gedaan (om hem bij Ajax te houden). Daar hadden we het te druk mee. Hij reageerde door te zeggen dat hij nu gefocust was op Ajax. Nu bereiden we ons voor op twee scenario’s, Ten Hag kan blijven of gaan.”

READ  Tadej Pogacar wint solo de Amstel Gold Race

Joe Cole’s waarschuwing voor Lukaku

Voormalig Chelsea-legende Joe Cole heeft Romelu Lukaku gewaarschuwd, die erg conservatief is sinds hij afgelopen zomer bij Chelsea kwam. Lukaku heeft zes weken om zijn Chelsea-carrière te redden als hij dat wil. Kijk naar Timo Werner, hij geeft nooit op en als hij niet scoort, bedenkt hij iets anders. Lukaku miste een kans, hij deed alles verkeerd, hij verspreidde zich zijn lichaam wijd en raakte de paal. Hij moet. Hij moet boos zijn op zichzelf omdat hij beter is dan dat. Hij moet een verandering doorvoeren. Hij moet teruggaan naar de speler die hij was”, legde Joe Cole uit op ITV Sport .

Peter Boss blijft in Lyon, zegt Jean-Michel Aulas

Na de grote overwinning op Bordeaux op zondag (6-1), vertelde Jean-Michel Aulas aan Prime Video dat Peter Boss volgend seizoen de coach van OL zal blijven, ongeacht de uitslag van het huidige kampioenschap. “De coach zal volgend seizoen bij ons zijn”, bevestigde hij een paar minuten later aan verslaggevers in de gemengde zone. En het is het niet waard dat ik ging rekruteren of dat ik probeerde andere coaches in te huren, we hebben er niet eens aan gedacht het.

>> Lees hier het volledige artikel

Goedemorgen allemaal

Europese clubs gaan nu de laatste race van het seizoen 2021-2022 in en zijn op zoek naar de nationale titel, een Europese plaats of zelfs een continentale kroon. Maar dit weerhoudt de kopmannen er niet van om zich voor te bereiden op het volgende seizoen en de ambitieuze werving tijdens de zomerse transferperiode te schetsen.

READ  Frankrijk wint grotendeels in Italië

Tussen degenen die ondanks de onzekerheid het risico willen nemen en degenen die de schade echt willen beperken, zijn er veel problemen voor de hoofden van Ligue 1-clubs en in de grote competities.