Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Haaien en elektrische boten… goede oom Donald-verhalen

Haaien en elektrische boten… goede oom Donald-verhalen

Maar wat was de vlieg die Donald Trump beet tijdens zijn bijeenkomst zondag in Las Vegas in Sunset Park? Voor enkele duizenden aanhangers die zich voor zijn zaak inzetten, lanceerde de kandidaat van het Witte Huis een toespraak waarin elektrische boten en haaien door elkaar gingen.

Donald Trump liet zijn naaste waarnemers verbijsterd achter toen hij zijn verbazingwekkende toespraak begon nadat hij had geklaagd dat zijn teleprompter defect was. Misschien de hitte. In het gebied was het ongeveer tien dagen boven de 40 graden.

Oom Donald-verhalen

Naast zijn eerste toespraak bekritiseerde de voormalige president aanvankelijk de regering-Biden omdat ze bootfabrikanten had opgedragen om om milieuredenen elektrische batterijen te gebruiken. Toen raakte Donald Trump in een ‘spin’. Voor een ondersteunend publiek vertelde hij over een ontmoeting met een botenfabrikant in South Carolina.

Klik op” Daar ben ik het mee eens “Je accepteert het plaatsen van cookies door externe diensten en krijgt daardoor toegang tot de inhoud van onze partners.

Meer informatie vindt u op onze pagina Cookiebeheerbeleid

Volgens Donald Trump zei deze man tegen hem: “Het is een probleem.” “Ze willen dat we volledig elektrische boten maken. Het probleem is dat de boot zo zwaar is dat hij niet kan drijven. Bovendien kan hij door zijn gewicht niet snel bewegen.”

Elektrische schok of haaienbeet?

Toen vroeg Donald Trump: wat zou er gebeuren als de boot onder zijn eigen gewicht zou zinken? Je moet goed volgen, want hier komen de haaien in het spel. “Je zit in de boot, je hebt een zeer krachtige batterij, en nu is hij onder water en er is een haai op ongeveer tien meter afstand.” Op dat moment sloeg de voormalige president een sceptische toon aan en zette hij vraagtekens bij de aanvallen van haaien die de laatste tijd in opkomst zijn.

READ  Quebec belast niet-gevaccineerde mensen

Daarna keerde hij terug naar zijn oorspronkelijke discussie. “Dus ik zei: er is een haai op tien meter van de boot, tien meter of hier, word ik geëlektrocuteerd als de boot zinkt? Blijf ik op de boot en word ik geëlektrocuteerd, of spring ik over de haai heen en word ik niet geëlektrocuteerd? (…) Weet je wat ik zou doen als er een haai was of als ik werd geëlektrocuteerd, ik zou voor elektrocutie kiezen elke keer dat ik niet in de buurt van de haai zou komen, hield hij vol, verwijzend naar zijn wens om het besluit van de regering-Biden terug te draaien om bootfabrikanten te bevelen elektrische batterijen te gebruiken “Een einde aan deze situatie.”

Kettingreacties op netwerken

Na dit onvergetelijke uitje reageerden veel Amerikaanse figuren en bespotten de voormalige president. Romanschrijver Stephen King zei dat het was alsof je ‘naar je seniele oom aan de eettafel zat te luisteren na zijn derde drankje’. Seth Meyers, presentator van de Late Show van NBC, vergeleek het voorstel van Donald Trump ook met een probleem dat in een leerboek staat (“Math For Dummies by Dummies”).

Aan de elektronische kant maakten veel internetgebruikers van de gelegenheid gebruik om de voormalige president te bespotten. Kunstenaars hadden plezier met het gebruik van generatieve kunstmatige intelligentie om Donald Trump te portretteren. Anderen spotten met de fascinatie van de kandidaat voor haaien. In 2013 plaatste hij verschillende tweets over dit onderwerp.

Stormy Daniels vertelde ook over de fascinatie van de Republikeinen voor de jaarlijkse Shark Week-show van Discovery Channel. Ze zei dat ze hem in juli 2007 ging ontmoeten in het Beverly Hills Hotel in Los Angeles, maar hij was zo verdiept in een documentaire dat hij haar aankomst niet had opgemerkt.

READ  Ze stierf op 104-jarige leeftijd, tien dagen nadat ze het record voor de oudste parachutesprong had verbroken