Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guadeloupe binnenkort in een gezondheidsnoodgeval?

De regering heeft een amendement ingediend waarin wordt opgeroepen tot het vrijgeven van de noodtoestand in Guadeloupe, vanwege de snelle verslechtering van de gezondheidssituatie in het departement.

Tijdens vragen aan de regering vanmorgen in de Nationale Assemblee waarschuwde senator Victorine Laurel dat de gezondheidskaart inbreuk maakt op de fundamentele individuele vrijheden, het privé- en beroepsleven; Maar volgens hem is een verbintenis tot geleidelijke vaccinatie nu de enige manier om ervoor te zorgen dat onze collectieve gezondheid wordt beschermd.

Adrien Taquet, staatssecretaris voor kinderen en gezin, aan de minister van Solidariteit en Volksgezondheid reageerde op de senator van Guadeloupe door te wijzen op de invoering van een wijziging door de regering om de noodtoestand in Guadeloupe te herstellen in het licht van de verslechterende gezondheid situatie.

READ  Premier laat controversieel uitgavenrapport vallen na landelijke controverse