Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote families: stam die de show verlaat, plotseling vertrek en uitleg!

blikseminslag! supporters Geweldige gezinnen, leven in XXL Je zult verrast zijn op TF1 om het te ontdekkenVerdring niet een van de showstammen. Inderdaad, op sociale netwerken kondigt de clan het slechte nieuws aan. Dit zijn de Fanichs, die pas zes maanden meededen aan het programma… Donderdag 10 maart 2022 liet de clan zich voor het laatst zien in de beroemde docu-Reality op de voorpagina. Een week later verlaten ze het schip.

Donderdag 17 maart 2022, via video gedeeld op hun Instagram-account, Frank en Emily Vanish, vaders van acht – zes meisjes en twee jongens – die het vertrek uitleggen Geweldige gezinnen, leven in XXL. Een besluit dat ondanks zichzelf is genomen. “Kom kijken naar de balansdatum voor ons avontuur in de show Big Families, “Kijk eens naar goedkope papa voordat je de kijkers vertelt dat ze niet meer in de show zullen zijn. Deze video is ook een gelegenheid om te laten zien dat ze onderworpen zijn aan deze beslissing:”Net als jullie hadden we de show graag voortgezet, maar helaas hebben we het niet in handen…

De kinderverzorgster van de kleuterschool en zijn vriend die het gazon beheert, doen de deur niet dicht voor een mogelijke terugkeer naar de lucht. “Misschien komen we later terug, sommige gezinnen vertrekken en komen terug, maar we weten het nog niet‘, verwijst vervolgens naar Frank, misschien in verwijzing naar Jenson, de emblematische stam van het eerste seizoen die na drie seizoenen afwezigheid is teruggekeerd.

READ  Miss France: Gaat er binnenkort een transgender vrouw rennen?