Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Balthasar Seizoen 4: Het vertrek van Helen Bach? De acteur legt de noodzaak van Tomer Sisley uit

Dit is de grote nieuwigheid van dit seizoen 4 van BalthazarDe TF1-serie wordt nu gedragen door het duo Tomer Sisley (Balthazar) / Constance Lappé (Camel Costis) na het vertrek van actrice Helen de Vougirol (Helen Bach) aan het einde van seizoen 3. Haar karakter ontwikkelt zich in die tijd (de politiekapitein onthulde haar gevoelens aan de politiedokter tijdens haar laatste aflevering), maar het is een noodzaak ter wille van de verbeelding.

Moet Baltazar . vernieuwen

Eerder naar dit vertrek gevraagd op maat gemaaktTomer Sisley — die ook een artistieke samenwerkingsrol speelt,”Het komt niet echt aan het einde van het verhaal tussen Balthasar en Helen Bach.“Maar hij voelde”De dringende noodzaak voor de serie om zichzelf te vernieuwen en zichzelf in gevaar te brengen“.

Volgens hem presteerde detectivefictie niet goed op TF1 met seizoen 3, maar het was belangrijk voor het creatieve team om zich op andere gebieden te wagen om het risico van spinnen en verveling van het publiek te vervolgen. “Ik ben een fan van soapseries, ik ben er dol op. En vaak, door ervaring, realiseer ik me als toeschouwer van de serie waar ik van hou, dat seizoenen 3, 4 of 5 vaak grote seizoenen zijn waarbij vermoeidheid gemakkelijk kan optreden.zei de acteur.

Veel vragen en antwoorden

Ook bereid om alles te doen om een ​​dergelijke situatie met BalthazarIk wilde vooral niet dat we zouden stoppen met stagneren en dezelfde formaten zouden blijven toepassen die werken‘”, overtuigde Tomer Sisley het team om dit universum te veranderen, zelfs als dat betekende dat ze een heldin als Hélène moesten afpakken.

READ  Wat vinden buitenlandse media van het Franse lied en zijn kansen om de top tien te worden?

Daarom komen de nieuwe personages in seizoen vier, zei hij. En de overvloed aan onthullingen over Balthasar: waar is hij opgegroeid? Heeft hij broers en zussen? Waarom stelt hij zich voor dat hij met de doden praat?Het positieve is dat deze ontwikkeling dit jaar niet kunstmatig zal zijn. Integendeel, hij beloofde dat te doen.Seizoen 4 zal antwoorden gevenVoor al deze vragen.