Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sarah Lopez is beledigd en huilt: haar vriend Tom laat haar live op tv

Dit is weer een pijnlijke teleurstelling voor Sarah Lopez. Na een relatie te hebben gehad met verschillende reality-tv-persoonlijkheden, waaronder Vincent Quijo of Jonathan Matigas, werd ze een prachtige brunette. Raak in de ban van Tom Bruce begin 10 perfecte paren. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer verlaten. Maar nu, zes maanden na de relatie, is het tijd om uit elkaar te gaan.

De 29-jarige kandidaat is erg beroemd in Spanje, waar hij aan verschillende programma’s heeft deelgenomen en ook columnist is.”Op de grootste tv-zender“Van het land, is de oorsprong van hun scheiding. Momenteel Over de bemanning van de Spaanse versie van geheim verhaalHij kon een andere kandidaat niet weerstaan… zijn naam was Sarah. Foto’s van hun nabijheid worden massaal verspreid op sociale netwerken en werden gezien door Sarah Lopez. Toen kreeg ik de kans voor het laatste Leg jezelf uit met Tom live via videoDe laatste liet in eerste instantie doorschemeren dat hij liever een einde aan hun verhaal maakte. “Ik wil je geen pijn doen, ik wil niet dat je lijdt‘, zei hij niet.

Toen barstte Sarah Lopez in tranen uit. “Wacht, ik begrijp het niet. Voordat je wegging, zei je dat je meer van me houdt dan van wat dan ook. Je vertelde me dat ik de toekomstige moeder van je kinderen ben. Ik heb je aan mijn moeder voorgesteld drie dagen voordat je meedeed aan deze show. Je zei dat ik je volledig moest vertrouwen en na 24 uur benader je een meisje? Met dezelfde voornaam als ik? Je zei me dat we zouden samenwonen. We hadden veel projecten. Voor een sexy 20-jarige, wil je me verlaten?‘ ze vertrok, overstuur, in het bijzijn van een emotieloze Tom.

READ  Cyril Hanoun legt uit waarom hij Eric Zemmour uitnodigde nadat hij had gezegd dat hij hem nooit zou krijgen