Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Pierre Bernaud: Zijn dochter Julia vertelt over hun stormachtige familiemaaltijden tijdens een begrafenis

Tijdens de begrafenis van Jean-Pierre Bernard nam zijn oudste dochter Julia het woord om haar vader te eren. Zoals Gala onthult, in haar editie van donderdag 17 maart 2022, in haar toespraak tijdens de mis, noemde ze de stormachtige maaltijden van het gezin.

Net als de andere drie zonen van Jean-Pierre Bernaud, Julia Het werd vernietigd op woensdag 9 maart 2022, tijdens zijn begrafenis. ik heb ook gesproken Tijdens de mis gehouden in de Saint Clotilde-kathedraal, in het 7e arrondissement van Parijs. Zoals genoemd duur, in haar versie die op donderdag 17 maart 2022 in de kiosk te vinden is, de laatste lof uitte na haar drie broers en zussen. Ze herinnerde zich ook haar jeugd nog heel goed.”vrolijkToen zei ik: De “familie maaltijd. Alleen zijn ze sindsdien niet allemaal gelukkig geweestze zijn klaar”Door een beetje te schreeuwen. “We hebben onszelf gebouwd op een solide basis die jij en mijn moeder aan ons hebben doorgegeven: werk, nauwkeurigheid, respect, tolerantie en nederigheid. […] Deze waarden worden nu doorgegeven aan onze kinderen. Uw kleinkinderen, waar u trots op bent‘ zou ze nog een keer zeggen.

Julia’s kleine broertje, Olivier Bernaut, hij besloot te toveren de laatste keer dat hij zijn vader zag. Dat was voor de openhartoperatie. “We keken allebei een beetje bezorgd, denk ik. En we wilden die dag eigenlijk niet bij elkaar weg. […] Pap, je verdient het om van je pensioen te genieten en rust te nemen. Reizen en tijd doorbrengen met uw kinderen en kleinkinderen. “

READ  Celine Dion opnieuw genoodzaakt concerten af ​​te gelasten vanwege gezondheidsredenen

De toespraken van de kinderen van Jean-Pierre Bernard waren erg ontroerend

Hartverscheurende woorden werden vergezeld door de woorden van de laatste twee kinderen van Jean-Pierre Bernard, Lou en Tom. De laatste verzekerde dat ze de herinnering aan de gelukkige vader die altijd lachte, zouden bewaren.

widget downloaden

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen