Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote Bazaar van in beslag genomen documenten van Donald Trump

Grote Bazaar van in beslag genomen documenten van Donald Trump

Geplaatst in:

Nadat de Amerikaanse federale politie in augustus het huis van Donald Trump doorzocht heeft, weten we meer sinds de rechter de vrijgave van een nauwkeurigere lijst heeft gelast van wat de FBI in beslag heeft genomen. Er was een beetje van alles…

Donald Trump pleit misschien voor recht en orde, en het lijkt geen harde en strikte aanduiding te zijn, zoals hij onze correspondent in Washington vertelde, Naudin wolken. In de inventaris die werd gepubliceerd door de rechter die nog niet had besloten of hij een speciale toezichthouder zou aanstellen om de in beslag genomen documenten te analyseren, leek van alles een beetje te zijn.

Bestanden gecategoriseerd blanco gecategoriseerd Je vraagt ​​je af of het inhoud heeft en wat het zou kunnen zijn. De opbergdozen waarin we de pell-mell . vinden Geheime of zelfs topgeheime documenten, Met tijdschriften of krantenknipsels, niet-vertrouwelijke overheidsdocumenten die bij de items zijn opgeslagen voor teruggave aan de Federale Diensten.

Lees ook: Huiszoeking Trump: ministerie van Justitie geeft overtuigend bewijs vrij

De documenten zijn gestempeld met een uiterst geheime zegel op de vloer van het huis van Donald Trump in Florida. Via Reuters – Ministerie van Justitie van de VS

Bewijs van proberen te blokkeren

In een van de kisten bevinden zich twee documenten die geheim of vertrouwelijk zijn verzegeld met wat wordt gegeven als cadeau of kleding. Alles werd in beslag genomen in de opslagruimte van Mar-a-Lago en op kantoor Donald TrumpHet kreeg veel bezoekers.

De gepubliceerde lijst is 11 pagina’s. Ze wijst erop dat de opslag van documenten die door Donald Trump zijn meegenomen duidelijk een mislukking was en dat de regels voor het beschermen van nationale veiligheidsgeheimen niet werden nageleefd.

READ  Verbluffende foto's van stranden die werden meegesleurd door de golven

Dit is hoe de voormalige procureur-generaal van Donald Trump, Bill Barr, vrijdag schatte dat de verbazingwekkende huiszoeking door de FBI in het huis van de voormalige Amerikaanse president gerechtvaardigd leek, en de autoriteiten leken dat ook te hebben gedaan. Mooi zo » Bewijs van poging tot obstructie van zijn kant. ” Als het duidelijk was dat ze de president dingen lieten verplaatsen, dingen in zijn kantoor lieten verbergen en mensen vroegen om dingen voor de regering te verbergen, zouden ze geneigd zijn om de zaak aan te nemen. voegde hij er in de rechtbank aan toe.

als je belt” Dom ” En de ” onverklaarbaar Maar door het gedrag van de heer Trump met betrekking tot de documenten, zei de heer Barr dat hij hoopte dat het departement hem niet zou veroordelen.” Gezien het feit dat hij een voormalige president is en de staat van de natie “.

Een luchtfoto van het huis van Mar-a-Lago, eigendom van Donald Trump, in Palm Beach, Florida, 15 augustus 2022.
Een luchtfoto van het huis van Mar-a-Lago, eigendom van Donald Trump, in Palm Beach, Florida, 15 augustus 2022. Reuters – Marco Bello

(en met Persbureau Frankrijk)