Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De kerncentrale van Zaporizja is weer van het net af

De Oekraïense elektriciteitscentrale maakte bekend dat het “het contact weer heeft verloren” met het elektriciteitsnet Internationaal Agentschap voor Atoomenergie in een verklaring.

Artikel door

gepubliceerd

Modernisering

leestijd : 1 minuut.

in positie. Het is eigenaar van de kerncentrale van Zaporizja, die werd bezet door Russische troepen “Opnieuw verbinding verbreken” Het elektriciteitsnet, dat op zaterdag 3 september in een IAEA-persbericht werd aangekondigd, en zijn experts zijn ter plaatse.

De laatste regel loopt nog “is beschadigd”legde het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie uit en merkte op dat de andere drie waren: ‘Eerder verloren tijdens het conflict’. Dit ongeval is gebeurd “Na een nieuw bombardement in het gebied”Volgens informatie verstrekt door de Oekraïense autoriteiten aan de Verenigde Naties.

De site blijft echter werken Dankzij de hulplijn., zegt het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie. Al op 25 augustus werd de fabriek, de grootste van Europa, voor het eerst in haar geschiedenis volledig losgekoppeld van het Oekraïense netwerk, voordat ze opnieuw werd aangesloten.

De situatie in de energiecentrale in Zaporizja baart veel internationale leiders zorgen. De twee partijen beschuldigen elkaar van het uitvoeren van bombardementen op hun positie en van het riskeren van een nucleaire ramp. ik’Internationaal Agentschap voor Atoomenergie Hij wordt nu bijna realtime geïnformeerd dankzij zijn team dat deze week arriveerde met General Manager Rafael Grossi, “Erg bezorgd” Het risico op een nucleair ongeval is aanzienlijk.