Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Groot “reünie”-feest met fans van New York afgebroken vanwege orkaanrisico

Het concert werd gehouden in Central Park ter gelegenheid van deBijeenkomstArtiesten uit het publiek van New York, een stad die zwaar getroffen is door de Covid-19-epidemie, werden zaterdag gearresteerd onder dreiging van de orkaan Henry. Barry Manilow, die de rekening deelde met Bruce Springsteen, Patti Smith of opnieuw Paul Simon, in het midden van een lied met een stem die kijkers aanspoort om snel maar stil naar de dichtstbijzijnde uitgang te gaan vanwege de naderende onweerswolken.

Ik vind dat dit voor de veiligheid begrijpelijk is. Trouwens, ik hoor het geluid van de donder‘, antwoordde Maria Fuentes, de toeschouwer. Er werden ongeveer 60.000 toeschouwers verwacht om het concert bij te wonen, aangezien de orkaan, met windsnelheden van 120 km/u, zondag overdag de Amerikaanse oostkust zou bereiken. , nabij New York, of iets verder naar het noorden in New England, volgens het Amerikaanse Hurricane Monitoring Center (NHC), dat toch verwacht “verzwakken voordat het arriveertDe orkaan zal naar verwachting New York inhalen, maar desondanks kan het zaterdagavond voor zware regenval zorgen.

Zo eindigde een show die om 17.00 uur (21:00 uur GMT) begon met groepen toeschouwers die dansten, klappen en tafelkleden uitspreiden voor een picknick, ter voorbereiding op vijf uur livemuziek. Voordat de wolken arriveerden, bleven veel toeschouwers zich zorgen maken over de epidemiologische situatie, hoewel vaccinatie aan de ingang verplicht was. Alle deelnemers van 12 jaar en ouder werden gevraagd om een ​​bewijs van vaccinatie te overleggen, behalve degenen die het vaccin niet konden krijgen vanwege een handicap. Bij dit openluchtconcert waren maskers niet verplicht, behalve voor niet-gevaccineerde kinderen.

READ  Denitsa Ikonomova plaatst een bericht dat veel zegt na de video van Rayane Bensetti en Camille Lellouche

Iedereen is in ieder geval enthousiast‘, juichte Ilana Gomez, die speciaal was gekomen om de groep van gitarist Carlos Santana in actie te zien, zich uit.Muziek is wat ik het meest mis‘Tijdens pandemie 27-jarige vrouw gevonden’Super goed“Omdat zoveel mensen zich realiseren dat het niet zo is”beste idee“Voor het organiseren van zo’n geweldig evenement.

De burgemeester van de grootste Amerikaanse stad, Bill de Blasio, vertelde vrijdag aan de lokale radio dat het evenement gepland staat.Om mensen echt te vertellen dat New York terug is, om de hele wereld te vertellenSinds het begin van de pandemie heeft New York gerouwd om meer dan 33.000 Covid-19-slachtoffers.

Op het grasveld in Central Park zei de oude New Yorker Bill Thompson tegen zichzelf: “Meer dan ooit stand-by“.”Ik ben blij dat dit publiek is ingeënt en dat er bewijs nodig is“De 69-jarige zei na een eerbetoon aan Diana Ross, Simon en Garfunkel op het podium.”Het is een vreugde“Om de stad weer tot leven te zien komen, ondanks de aanhoudende zorgen over het coronavirus”, zei hij.Voel je vrij om te kunnen profiteren van wat mensen zo lang hebben gemist“.

In de weken voorafgaand aan het evenement werden ook een reeks concerten gehouden in verschillende delen van de stad, waaronder Big Daddy Kane, Slick Rick en KRS-1, evenals Ghostface Killah en Raekwon, leden van de Wu-Tang-clan -Stam. Ook legende George Clinton en The P-Funk All-Stars gaven vrijdagavond een concert in Queens.

READ  Facebook volgt onophoudelijk klokkenluiders

Met uitzondering van bepaalde VIP-plaatsen waren tickets gratis voor het concert van zaterdag met Santana, Jennifer Hudson, L Cool J, Barry Manilow, Earth, Wind and Fire. Meer dan 68% van de volwassenen in New York City is volledig ingeënt, maar het aantal infecties is recentelijk weer gestegen in de stad met meer dan 1.800 gevallen per dag, een stijging van 19% ten opzichte van de situatie twee weken geleden.

Ik ben van harte met degenen die hebben geleden‘, drong ze aan op de toeschouwer, Laurie Ramirez, de oppas die een ticket voor het concert won dankzij haar status als essentiële werker tijdens de pandemie.Het is buitengewoon, het is het mooiste wat er is‘, verwonderde ik me over AFP.