Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Renee Zellweger is onherkenbaar sinds Bridget Jones: Haar gezicht is niet hetzelfde

Als het gaat om fysieke veranderingen, is de naam Renée Zellweger Komt regelmatig terug op het tapijt. Reden ? Zijn fysieke transformatie die internetgebruikers sinds dit epos enorm heeft beïnvloed Bridget Jones En die vermoedde dat ze haar toevlucht had genomen tot een scalpel. Want sinds haar cultrol in de drie delen is de 52-jarige actrice drastisch veranderd. Iets waar Hugh Grant, zijn partner op het scherm, nog niet klaar voor was.

aanwezig op de show Kijk live wat er gebeurt In 2016 viel de 50-er op vanwege de kleine inbraak die hij maakte rond zijn lieveling Ant Anstead. Door deel te nemen aan een spelletje om de naam te vinden van de actrice met wie hij in het verleden speelde, had Hugh Grant alleen de bovenkant van hun gezicht als aanwijzing. Maak dus zonder veel moeite kennis met Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep of Julia Roberts. Echter, kijkend naar de bovenkant van het gezicht van de actrice, herkende de laatste haar helemaal niet. “Wie is de tweede persoon van rechts, want ik heb haar nog nooit in mijn leven gezien”, vroeg de acteur toen. Een vraag die de gastheer, Andy Cohen, schokte, die hem vervolgens aanvullend bewijs leverde, namelijk de naam van de vertaler Bridget Jones.Hé René!‘, herinnerde hij zich. Om vervolgens te vertrouwen op het moment dat zijn ex-speelpartner ‘niet met volle voeten op de grond stond’.

Ze geeft niet om critici

Maar hoewel veel mensen Renee Zellweger ervan beschuldigen dat ze bezwijkt voor de oproep voor een operatie, blijft de laatste toch erg trots op haar transformatie. In een interview met People.comDe actrice, die een Academy Award won voor haar rol in Judy, deelde haar gevoelens over de vraag:Ik ben blij dat mensen denken dat ik er anders uitzie. Ik leef een veel gelukkiger en bevredigender leven, en ik ben blij dat het uiteindelijk, misschien, opduikt. Doorgaan:Sommigen lijken op zoek naar buitensporige feiten die niet bestaan. Mijn vrienden zeggen dat ik in vrede kijk. Ik ben in goede gezondheid. Ik ben nog niet zo goed op dat niveau. Ik had een onhoudbaar schema en stond mezelf niet toe om voor mezelf te zorgen.

READ  Océane El Himer in een sexy bikini, de grootte van de details wekt de nieuwsgierigheid van netizens