Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Griezelige Will Smith eet spaghetti… de Midjourney-equivalentvideo heeft nog wat vooruitgang te gaan

Griezelige Will Smith eet spaghetti… de Midjourney-equivalentvideo heeft nog wat vooruitgang te gaan

Binnen een paar weken beroemd geworden vanwege zijn verbazingwekkende vermogen om hyperrealistische beelden te creëren, is de kunstmatige intelligentie van Midjourney gesimuleerd. Met name Modelscope, dat video’s maakt, maar ook vooruitgang boekte in …

Dit is de video van vandaag. Als je op donderdag 30 maart 2023 de tijd hebt genomen op sociale media, is het bijna onmogelijk om niet naar deze griezelige video te kijken waarin een misvormde Will Smith spaghetti eet.

Waar kom je vandaan ? Kunstmatige intelligentie die video’s op aanvraag kan maken op basis van verzoeken van gebruikers.

Maar als Mdjourney en zijn beeldgenererende AI iedereen verbluften en soms zelfs de meest veeleisende ogen voor de gek houden met hyperrealistische beelden, dan zal Modelscope, dat video’s probeert te maken, het beter moeten doen.

Scarlet Johansson ook

als relevant BFM-tvDeze nepvideo van Will Smith is ontstaan ​​op een Reddit-forum, waar een gebruiker op het bizarre idee kwam om de Amerikaanse acteur spaghetti te laten eten. Het resultaat, dat op Twitter meer dan 4 miljoen keer is bekeken, is dus behoorlijk bizar.

Een andere gebruiker deelde dit keer hetzelfde idee met actrice Scarlett Johansson, met hetzelfde verontrustende resultaat.

Momenteel is Modelscope bruikbaar op het hele HuggingFace-platform, maar volgens onze collega’s behoorlijk verzadigd. In de kinderschoenen, een jaar geleden, produceerde Midjourney soms ook vreemde shots.

READ  Maar wat doet Netflix? De streaminggigant zal sommige gebruikers vanaf juni dwingen advertenties te zien in verschillende landen die aan de lange lijst worden toegevoegd