Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

’s Werelds grootste videogamebeurs annuleert zijn volgende editie

’s Werelds grootste videogamebeurs annuleert zijn volgende editie

Veel uitgevers zoals Ubisoft of Sega hebben onlangs aangekondigd weg te zijn van het “grote aantal videogames” om hun evenementen te organiseren.

Dit jaar markeerde de indrukwekkende terugkeer van ’s werelds grootste videogamebeurs. Er zal niks gebeuren. Voorlopig gepland voor 13-16 juni, zal de 2023-editie van E3 (Electronic Entertainment Expo) uiteindelijk niet van start gaan.

ReedPop en de Entertainment Software Association hebben aangekondigd dat de digitale en fysieke tentoonstelling voor E3 2023 is geannuleerd op het officiële Twitter-account van het evenement.

Een klap voor de show nadat eerdere edities werden geannuleerd vanwege de gezondheidscrisis in verband met Covid-19.

Nintendo Direct, State of Play, Ubisoft Forward… Sinds enkele jaren onthullen gamefabrikanten en uitgevers de volgende videogames op hun online evenementen of conferenties.

Al gemeden door PlayStation, heeft E3 de afgelopen dagen verschillende grote bedrijven in de sector zoals Ubisoft, SEGA of Tencent hun aanwezigheid zien annuleren in wat een paar jaar geleden nog als “veel videogames” werd beschouwd.

Hughes Garnier BFMTV-journalist

De belangrijkste artikelen

READ  Topcategorieën voor Diablo 3 Seizoen 28 - Diablo III